Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη – Πρώτος σταθμός η Σητεία, το πρόγραμμα των επισκέψεων

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη – Πρώτος σταθμός η Σητεία, το πρόγραμμα των επισκέψεων
Σε Ρέθυμνο και Χανιά την Τετάρτη 31/5 ο Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά Άρθρα
Στη Σητεία περιοδεύει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.
Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτακη στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είναι η Σητεία, ενώ μετά θα επισκεφθεί τον Μακρύ Γιαλό, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο.
Κατά την άφιξή στο λιμάνι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και μαντινάδες από συγκεντρωμένους. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου, Γ. Πλακιωτάκης, ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκης, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.
Εκτός από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και το Ηράκλειο. Θα επισκεφθεί τον Μόχο και στις 20:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Αγίου Τίτου.
Αύριο, Τετάρτη 31/5, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί περιοχές στο Ρέθυμνο και τα Χανιά.
«Θα διατρέξω όλη την Κρήτη για δύο μέρες. Θα πάω σε πόλεις, θα πάω σε χωριά. Είναι μια ευκαιρία και για εμένα να ευχαριστήσω και τους συντοπίτες μου, διότι πράγματι αυτό το οποίο έγινε στην Κρήτη μου έδωσε πολύ μεγάλη, όχι απλά πολιτική, αλλά και προσωπική ικανοποίηση.
Εμπιστεύτηκαν οι Κρητικοί πιστεύω και εμένα, ίσως και περισσότερο από τη Νέα Δημοκρατία. Είναι μια ευκαιρία και να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω φυσικά να πάμε ακόμα καλύτερα στις εκλογές», δήλωσε χθες ο κ. Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης