Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Αστάθεια εάν η ΝΔ χάσει μια μονάδα και μπουν άλλα δύο κόμματα στη Βουλή

Μπακογιάννη: Αστάθεια εάν η ΝΔ χάσει μια μονάδα και μπουν άλλα δύο κόμματα στη Βουλή
Να προσέλθουν πιο δυναμικά στην κάλπη οι πολίτες υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως θα υπάρξει αστάθεια στην Ελλάδα εάν η ΝΔ χάσει μια μονάδα και μπουν στη Βουλή άλλα δύο κόμματα διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν πιο δυναμικά στην κάλπη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
«Ο αγώνας ξεκινάει σήμερα και τελειώνει 25 Ιουνίου.
Θα προχωρήσουμε και θα κάνουμε τον ίδιο αγώνα που κάναμε όλο αυτό τον καιρό» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Μπακογιάννη.

Κυβέρνηση αστάθειας

«Η προσπάθειά μας είναι να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι δυο κόμματα να μπουν στη Βουλή και μια μονάδα να πέσει η ΝΔ θα έχουμε αστάθεια.
Είτε θα έχουμε μια κυβέρνηση του 151 που είναι ένας εφιάλτης το έχω ζήσει, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει, το έζησα και με τον Κ. Μητσοτάκη και με τον Κ. Καραμανλή το έχω ζήσει το έργο δύο φορές.
Άρα αυτή είναι μια κυβέρνηση αστάθειας και μη παραγωγική και αυτό θέλει πολύ μεγάλη προσοχή για αυτό καλούμε τους ψηφοφόρους μας να επανέλθουν πιο δυναμικά στις κάλπες τώρα διότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα.
Έκαναν την επιλογή τους, ήταν θετική η επιλογή τους, δεν υπάρχουν πολλές εκλογές όπου δεν μαυρίζει ο κόσμος αλλά υπερψηφίζει.
Είναι από τις λίγες εκλογές αυτό που είδαμε και μάλιστα σε συνοικίες λαϊκές με κόσμο ο οποίος είναι του μόχθου και μεροκάματου ο οποίος βλέπει τώρα την προοπτική μπροστά του.
Ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη έταξε τα λιγότερα από όλα τα υπόλοιπα κόμματα έχει την αξιοπιστία της παραγωγής έργου άρα ο κόσμος λέει «αυτά που μου λέει σήμερα αυτά θα κάνει κιόλας».
Ενώ όταν ακούει από την άλλη μεριά «εγώ θα σου κάνω και γεφύρια και ποτάμια και παιδιά και τα λοιπά» αμέσως κουμπώνεται και λέει «μου λέει ξανά με ένα νόμο μ’ ένα άρθρο».
Αυτή είναι η πολύ μεγάλη διαφορά της ελληνικής κοινωνίας σήμερα» είπε η κα.Μπακογιάννη.

Δεν θα υπάρξουν κολοσσιαίες διαφορές

Αναφερόμενη στην αντιπολίτευση, η κα.Μπακογιάννη είπε ότι δεν περιμένει κολοσσιαίες αλλαγές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.
«Η αίσθησή μου είναι ότι η αντιπολίτευση συνεχίζει με την ίδια λογική και όταν επαναλαμβάνεις την ίδια λογική οι πιθανότητες να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα είναι μηδαμινές.
Η δική μου αίσθηση είναι ότι δεν υπήρχε η επαφή του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία.
Δηλαδή παρουσιάζανε μια κοινωνία η οποία δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ο κόσμος είχε πολύ συγκεκριμένα προβλήματα, τα προβλήματα αυτά δεν τα κουβέντιαζε κανένας μαζί τους αν εξαιρέσετε τη ΝΔ» τόνισε η κα.Μπακογιάννη, η οποία σημείωσε ότι δεν είναι σοβαρό το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να βάλει φρένο στην παντοδυναμία της ΝΔ.

Μπούρδες

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Η Ελλάδα κυβερνήθηκε από αυτοδύναμες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης στη μεγάλη της πλειοψηφία.
Είτε αυτοδύναμες του ΠΑΣΟΚ είτε αυτοδύναμες της ΝΔ.
Δεν βρέθηκε κανένας να αμφισβητήσει τον Α. Παπανδρέου όταν πήρε 48% και να τον ονομάσει παντοδύναμο και ανεξέλεγκτο.
Αυτά είναι μπούρδες.
Αντί να κοιτάξουν πως θα κάνουν σωστή και αποτελεσματική αντιπολίτευση για να μας κάνουν και εμάς καλύτερους γιατί μια καλή αντιπολίτευση κάνει την κυβέρνηση καλύτερη.
Η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη δημοκρατία με ισορροπίες» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης