Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Προχωράμε ενωμένοι για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες

Μητσοτάκης: Προχωράμε ενωμένοι για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες
Το πρώτο σποτ της ΝΔ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου
Σχετικά Άρθρα
Νέο μήνυμα πριν από τον β' γύρο των εκλογών έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στα ζητήματα των Εργασιακών, της Υγείας και της Παιδείας.
Στο πρώτο σποτ πριν από τον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης επισημαίνονται τα εξής: «Προχωράμε ενωμένοι. Για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη παιδεία. Για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες. Γιατί η Ελλάδα προχωράει μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω. Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν αφήνει κανέναν πίσω. Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη δημόσια παιδεία. Με καλύτερους μισθούς για όλους και λιγότερες ανισότητες. Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!». 


Μητσοτάκης: Ζητώ μια ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση, προϋπόθεση για μεγάλες αλλαγές 

«Ζητώ μια ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση, που είναι προϋπόθεση για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με το βλέμμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, υπενθυμίζοντας ότι η κάλπη είναι άδεια, πρέπει να ξαναγεμίσει, πρέπει να επανεπιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.
Ο κ. Μητσοτάκης, ξεκινώντας τη σημερινή του ημέρα με την τηλεοπτική του συνέντευξή του στο Mega που θα συνεχίσει με πρώτο σταθμό της πρώτης προεκλογικής εβδομάδας ενόψει 25ης Ιουνίου στο Περιστέρι, μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, σχολίασε τους αντιπάλους του λέγοντας ότι βλέπει ένα ΠΑΣΟΚ που μοιάζει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Τουρκία και στην επίσκεψή του στο Άγιο Όρος με τον γιο του, Κωνσταντίνο, στις 3- 4 Ιουνίου.
Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου ανέφερε ότι τον γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη την επόμενη ημέρα.
«Προφανώς σε μία 4ετία όταν εκατοντάδες στελέχη σε κυβερνητικές θέσεις ασκούν εξουσία θα υπάρχουν και φαινόμενα αλαζονείας και λάθη, αλλά διορθώνονται. Επιμείναμε σε διαφορετικό υπόδειγμα πολιτικής. Πιστεύω και το επιτελικό κράτος λειτούργησε σε αυτή την κατεύθυνση, γιατί έθετε στόχους και απαιτούσε λογοδοσία», πρόσθεσε και σημείωσε πως «εμείς στη ΝΔ δεν έχουμε αγαπημένους και κομμένους από τα κανάλια. Εμπιστευόμαστε όλα τα στελέχη μας».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης