Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταυριανουδάκης: «Προσοχή - Θα είναι άλλα ψηφοδέλτια, δεν βάζουμε σταυρούς

Σταυριανουδάκης: «Προσοχή - Θα είναι άλλα ψηφοδέλτια, δεν βάζουμε σταυρούς
Ο γ.γ. Εσωτερικών και Οργάνωσης τόνισε ότι στις εκλογές αυτές θα ισχύσει η λίστα και γι’ αυτό δεν θα υπάρχουν σταυροί
Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης, γ.γ. Εσωτερικών και Οργάνωσης έστειλε… οδηγίες προς ναυτιλομένους για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται προσοχή από τους ψηφοφόρους, διότι τα ψηφοδέλτια θα είναι άλλα από εκείνα της πρώτης κάλπης (21.5.2023) και δεν χρειάζονται σταυροί.
Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης τόνισε μάλιστα ότι αν κάποιος ψηφοφόρους ξεχαστεί και βάλει σταυρό στις δεύτερες εκλογές, τότε είναι στην ευχέρεια του δικαστικού αντιπροσώπου του εκλογικού τμήματος που ψήφισε να δεχθεί ως «κανονικό» το ψηφοδέλτιο ή να το ακυρώσει.
Ο γ.γ. Εσωτερικών και Οργάνωσης τόνισε ότι στις εκλογές αυτές θα ισχύσει η λίστα και γι’ αυτό δεν θα υπάρχουν σταυροί.
«Αυτό το οποίο πρέπει να προσέξουμε οι ψηφοφόροι σε αυτές τις εκλογές είναι ότι δεν θα είναι τα ίδια ψηφοδέλτια. Ο κάθε αρχηγός του κόμματος θα τοποθετήσει τους βουλευτές με τη σειρά που αυτός επιθυμεί, είτε με τη σειρά εκλογής που συνήθως έτσι γίνεται ή αν θελήσει να κάνει κάποια αλλαγή είναι δικαίωμά του να την κάνει», σημείωσε ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.
Όπως επεσήμανε σε περίπτωση που κάποιος ψηφοφόρος ξεχαστεί και βάλει σταυρό τότε θα είναι στην ευχέρεια του δικαστικού αντιπροσώπου να αποδεχτεί το εν λόγω ψηφοδέλτιο.

Με λίστα

Αναφορικά με τα κόμματα που θα πάρουν για πρώτη φορά μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διευκρίνισε ότι και αυτά θα κατέλθουν στις εκλογές με λίστα των υποψηφίων τους. «Οι βουλευτές θα είναι με τη λίστα που θα υποβάλλει ο αρχηγός του κόμματος» πρόσθεσε ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να κοιτάξουν στην σχετική εφαρμογή του gov.gr για το που θα ψηφίσουν γιατί ενδέχεται να αλλάξουν τα εκλογικά τμήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης