Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σοφιανός (ΚΚΕ): Το ζητούμενο των εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι να απειλήσουμε την αυτοδυναμία της ΝΔ

Σοφιανός (ΚΚΕ): Το ζητούμενο των εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι να απειλήσουμε την αυτοδυναμία της ΝΔ
Φωνή αντεπίθεσης η ψήφος στο ΚΚΕ τονίζει ο κ.Σοφιανός
Σχετικά Άρθρα
«Το ζητούμενο αυτών των εκλογών είναι να απειλήσουμε μια αυτοδυναμία, η οποία λέει ναι στις εκθέσεις της Κομισιόν και τις παραινέσεις της που τις θεωρεί δεδομένες, ναι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που ψήνουν ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό της Ουκρανίας, ναι, ουσιαστικά στις κατευθύνσεις που έχουν διαμορφώσει και οι οποίες έχουν τσακίσει μισθούς, έχουν εκτινάξει την ακρίβεια και έχουν λεηλατήσει στους φόρους στον κόσμο» τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του πολιτικού γραφείου της Κ.Ε του ΚΚΕ.
«Το μεγάλο όχι που πρέπει να πούμε είναι κυριολεκτικά, στις 25 του Ιούνη, να γίνει μια μεγάλη ευρύτατη αγωνιστική συνάντηση στις κάλπες με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Σοφιανός.
Αναφορικά με το αυξημένο ποσοστό που συγκέντρωσε το ΚΚΕ σε σχέση με το 2019, ο κ. Σοφιανός, εξήγησε τους λόγους που κατά τον ίδιο, συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.
«Από το 2019 έχουμε κάνει μια σημαντική προσπάθεια στο χώρο του διαδικτύου, στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην προσπάθεια να γίνει πιο ικανή η επικοινωνιακή δουλειά του ΚΚΕ, η προσπάθεια ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να επικοινωνήσει δίνοντας την πολιτική μας με εκλαϊκευτικό, εύστοχο και αποτελεσματικό τρόπο.
Όλα αυτά είναι ένα συν.
Όμως το μεγάλο συν είναι η επένδυση που έγινε όλα αυτά τα χρόνια με τη σκληρή δουλειά, νομοσχέδιο το νομοσχέδιο, σε κάθε τόπο δουλειάς, στα χρόνια της πανδημίας, στα χρόνια των απαγορεύσεων, στα χρόνια που συγκρουστήκαμε ιδιαίτερα σε χώρους νεολαίας και εργατικούς και έφεραν αυτό το θετικό αποτέλεσμα» περιέγραψε ο κ. Σοφιανός.
«Κυρίως, οι πολίτες με την ψήφο τους στο ΚΚΕ, αποτύπωσαν τη δυνατότητα απέναντι σε αυτή την ευρύτατη προγραμματική σύγκλιση που έχει η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να δυναμώνει, να υπάρχει μια φωνή αντεπίθεσης, η οποία βάζει επί τάπητος αυτά που δεν συζητούν» είπε ο κ.Σοφιανός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης