Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Τράπεζα Θεμάτων: Ανεπάρκεια της πολιτικής της ΝΔ και της διοίκησης του ΙΕΠ προκάλεσε την πρωτοφανή αναστάτωση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Τράπεζα Θεμάτων: Ανεπάρκεια της πολιτικής της ΝΔ και της διοίκησης του ΙΕΠ προκάλεσε την πρωτοφανή αναστάτωση
«Είναι αναγκαία η άμεση αναβάθμιση της ψηφιακής λειτουργίας σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και η απόδοση ευθυνών για τη δοκιμασία των μαθητών», σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
«Δυστυχώς, η ανεπάρκεια της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και της διορισμένης από την κ. Κεραμέως διοίκησης του ΙΕΠ προκάλεσε την πρωτοφανή αναστάτωση μαθητών και εκπαιδευτικών», τονίζει ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αφορμή την καθυστέρηση των εξετάσεων στα λύκεια λόγω αδυναμίας λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Τράπεζας Θεμάτων.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, «προφανώς δεν έχει καμία ευθύνη η υπηρεσιακή κυβέρνηση και ο υπηρεσιακός Υπουργός Παιδείας για την καθυστέρηση των εξετάσεων σε όλα τα λύκεια της χώρας, εξαιτίας της αδυναμίας λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Τράπεζας Θεμάτων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).
Έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη το γεγονός της μη αναβάθμισης στις ψηφιακές πλατφόρμες της εκπαίδευσης και την ουσιαστική εγκατάλειψη του ψηφιακού σχολείου.
Δυστυχώς, η ανεπάρκεια της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και της διορισμένης από την κ. Κεραμέως διοίκησης του ΙΕΠ προκάλεσε την πρωτοφανή αναστάτωση μαθητών και εκπαιδευτικών.
Παράλληλα, διαβάλλεται και ο θεσμός της Τράπεζας των Θεμάτων, που είναι ένα εκσυγχρονιστικό βήμα στη λειτουργία των σχολείων μας».
«Είναι αναγκαία η άμεση αναβάθμιση της ψηφιακής λειτουργίας σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και η απόδοση ευθυνών για τη δοκιμασία των μαθητών», καταλήγει ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης