Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης για εκλογές: Ο κόσμος τοποθετήθηκε με βάση την πραγματικότητα - Λάθος ο εφησυχασμός, οι κάλπες θα είναι άδειες

Χατζηδάκης για εκλογές: Ο κόσμος τοποθετήθηκε με βάση την πραγματικότητα - Λάθος ο εφησυχασμός, οι κάλπες θα είναι άδειες
Tο πλεονέκτημα της ΝΔ είναι ότι λέει λίγα και θα τα κάνει όλα",  ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης
«Θα ήταν μεγάλο λάθος ο εφησυχασμός, οι κάλπες θα είναι άδειες. Κανένας δεν είναι δεδομένος και κανέναν ψηφοφόρο δεν πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο. Είναι κακοί σύμβουλοι η αυταρέσκεια και η αλαζονεία», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «η Ελλάδα πρέπει να έχει μία προοπτική, ασφάλεια και σταθερότητα και αυτό εξασφαλίζεται μέσω μίας αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ. Και αυτά που είπαμε τα κάναμε και με το ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε. Δεν είμαστε πολιτικοί Αι- Βασίληδες, όπως οι απέναντι. Πηγαίνουμε με τη σοβαρότητα και αξιοπιστία που έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης».
Σημείωσε δε, πως «πρέπει να ασχοληθούμε και πάλι με την Περιφέρειά μας, πρέπει καμία ψήφος να μην πάει χαμένη. Πρέπει με σοβαρότητα να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να δούμε με σεμνότητα και σοβαρότητα το αποτέλεσμα, να ξεκαθαρίσουμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται προοπτική, χρειάζεται ασφάλεια, χρειάζεται σταθερότητα. Δεν υπάρχει αυτήν την ώρα άλλος τρόπος να εξασφαλιστεί, παρά μόνο μέσω αυτοδυναμίας της ΝΔ».

Για εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου

«Υπήρχε η πραγματικότητα και η Συριζαΐκή ή η αντιπολιτευτική πραγματικότητα και ο κόσμος τοποθετήθηκε στις εκλογές με βάση την πραγματικότητα. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ιδίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε φιλοτεχνηθεί μία εικόνα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι οι φιλελεύθεροι δράκοι ήρθαν και κατασπάραξαν τον λαό, ιδιαίτερα τους ευάλωτους», σχολίασε ο κ. Χατζηδάκης, με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών στις 21/5.
Πρόσθεσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια η Ελλάδα και τα φτωχότερα οικονομικά στρώματα ανέβηκαν αρκετά σκαλιά παραπάνω και αυτό συνδέεται με την κυβερνητική πολιτική. Το γεγονός ότι στο Πέραμα η ΝΔ πήρε 38 % και ο ΣΥΡΙΖΑ 18% δεν είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας,  ούτε του συνδρόμου της Στοκχόλμης».
Μάλιστα, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να κοστολογήσει το πρόγραμμά του. «Δεν θα πάνε ποτέ το πρόγραμμά τους στο ΓΛΚ. Και σήμερα τους προκαλώ να πάνε το πρόγραμμά τους να το κοστολογήσει όποιος θέλουν. Βάζω στοίχημα ότι δεν θα έρθουν. Πάτησαν τόσο πολύ γκάζι που εμφανίστηκαν παντελώς αναξιόπιστοι», είπε χαρακτηριστικά.
Υπογράμμισε πως «είμαστε προσανατολισμένοι σε μία σοβαρή οικονομική και κοινωνική πολιτική, βασιζόμαστε στην ανάπτυξη και δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία σε κανέναν και κυρίως στην Αριστερά», υπενθυμίζοντας τη μείωση φόρων, την αύξηση των μισθών, τη δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας.
Ακόμη, ο πρώην υπουργός Εργασίας τόνισε ότι «αντιμετωπίστηκε το ζήτημα των εκκρεμών συντάξεων. Ένας στους 14 ενήλικες πήρε σύνταξη όσο καιρό ήμουν εγώ στο υπ. Εργασίας. Ορισμένοι περίμεναν και 2 χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί αντιμετώπισαν το πρόβλημά τους».
Με αφορμή τις αυξήσεις στο δημόσιο, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «το πλεονέκτημα της ΝΔ είναι ότι λέει λίγα και θα τα κάνει όλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης