Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης: Η ψήφος της 25ης Ιουνίου δεν είναι κομματική - Είναι για να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή

Μαρινάκης: Η ψήφος της 25ης Ιουνίου δεν είναι κομματική - Είναι για να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή
«Η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη. Είχαμε σημαντικό αποτέλεσμα, αλλά οι κάλπες θα είναι άδειες. Τίποτα δεν συμπαρασύρεται από το προηγούμενο αποτέλεσμα», ανέφερε ο Π. Μαρινάκης
«Η ψήφος της 25ης Ιουνίου, δεν είναι κομματική. Είναι μια ψήφος για να λυθούν και άλλες εκκρεμότητες, για να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή. Θέλουμε να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ και θα το κάνουμε, θέλουμε να πάμε τον μέσο μισθό στα 1500 ευρώ, και θα το κάνουμε, θέλουμε να μειώσουμε και άλλο τους μισθούς, όπως τον φόρο επιτηδεύματος», τόνισε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Π. Μαρινάκης, ξεκαθαρίζοντας πως « σε κάθε κρίση που μπορεί να παρουσιαστεί, η κυβέρνηση θα είναι δίπλα».
Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη, καθώς οι κάλπες θα είναι άδειες.
«Ο Μητσοτάκης ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους πολίτες. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Το αποτέλεσμα που ήρθε -και ελπίζουμε αυτό που θα έρθει- μας έδειξε τι είναι ο υγιείς πατριωτισμός. Την ώρα που μας πετροβολούσαν οι άλλοι, εμείς δίναμε μάχες.
Παρουσιάσαμε ένα σχέδιο συγκεκριμένο για μια ισχυρή Ελλάδα. Όταν κάποιοι ειρωνεύονται τα επιδόματα, τι κάνουν; Ειρωνεύονται την ενίσχυση του κράτους στο μισθό. Αυτά τα χρήματα που ήρθαν για την πανδημία, δεν επιβάρυναν το κράτος.
Ο Μητσοτάκης έδωσε έννοια στον όρο προοδευτική πολιτική. Θα συνεχίζουμε να αυξάνουμε τους μισθούς, θα μειώσουμε τις φορολογίες. Στήριξη στους ΑμεΑ, στους αγρότες», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, εξήγησε ότι «μια σημαντική διαφορά του Μητσοτάκη με τους αντιπάλους του είναι ότι δεν θυμηθήκαμε τους πολίτες μόνο προεκλογικά. Ποτέ μα ποτέ δεν κλειστήκαμε στα γραφεία μας. Και τώρα θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα».
Κατά τον ίδιο, «μέσα σε αυτό τον μήνα η αντιπολίτευση επιτέθηκε σε όσους ψήφισαν τη ΝΔ».
Ο κ. Μαρινάκης κάλεσε το σύνολο των πολιτών να διαβάσουν το πρόγραμμα της ΝΔ και να συμπορευτούν για μια καλύτερη Ελλάδα. «Για να δώσουμε περισσότερες δουλειές στα νέα παιδιά, καλύτερους μισθούς σε όλους και μια πιο ισχυρή Ελλάδα», σημείωσε.

Για εκλογές της 21η Μαΐου

Ο ίδιος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, που έφερε πρώτη της ΝΔ, ανέφερε ότι «δεν έγιναν όλοι αυτοί ξαφνικά νεοδημοκράτες. Είδαν την πραγματικότητα που δεν είδε η αντιπολίτευση. Ότι σε όλα αυτά που περάσαμε υπήρχε ένας πρωθυπουργός που έδωσε μάχες και κράτησε ισχυρή τη χώρα».
Αφού σημείωσε πως «τώρα έχουμε μπροστά μας τις πιο κρίσιμες εκλογές», εξήγησε πως «η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη. Είχαμε σημαντικό αποτέλεσμα, αλλά οι κάλπες θα είναι άδειες. Τίποτα δεν συμπαρασύρεται από το προηγούμενο αποτέλεσμα».
«Έχουμε παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που αρχικά έχει επικυρωθεί από τους πολίτες. Δεν θα ασχοληθούμε με το τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε μπροστά.
Παραδεχθήκαμε τα λάθη μας. Είχαμε αντιπάλους που αμφισβητούσαν ότι είχαμε κάνει και το αποτέλεσμα απέδειξε ότι όταν έξω είναι μέρα, είναι μέρα», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης