Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς για δηλώσεις Παπαδημούλη: Ο κόσμος περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες

Παππάς για δηλώσεις Παπαδημούλη: Ο κόσμος περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες
Ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι μια προσωπικότητα με διεθνή εμβέλεια
Σχετικά Άρθρα
Για… ανοησίες έκανε λόγο ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη ότι «πρέπει να επενδύσουμε στη συλλογικότητα – το αρχηγικό πρότυπο δεν ταιριάζει στον χώρο μας».
«Για τη δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη θα έπρεπε κανένας να υπολογίσει ότι σε στιγμές δύσκολες για το κόμμα μας και την παράταξή μας, ο κόσμος που μας ψήφισε και σκέφτεται να μας ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες. Αυτή είναι η ουσία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς μιλώντας στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και συμπλήρωσε πως η άποψη του επικεφαλής της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή «είναι μία πολιτική άποψη, που είναι τελείως άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου».
«Ο Τσίπρας την έχει νικήσει τη Δεξιά στο παρελθόν ξανά και ξανά. Είναι μία προσωπικότητα με διεθνή εμβέλεια. Είναι ένας άνθρωπος που, για τον ΣΥΡΙΖΑ τον ίδιο, έχει χαρακτηριστικά ιδρυτή. Κατάφερε να κάνει το κόμμα από μικρό μεγάλο. Ως εκ τούτου, είναι πάρα πολύ λογική η στόχευση συγκεκριμένων συμφερόντων, αλλά και πολιτικών κέντρων να θέλουν να βγάλουν τον Τσίπρα από τη μέση», υποστήριξε μάλιστα ο Νίκος Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης