Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Ηττήθηκε κατά κράτος ο ΣΥΡΙΖΑ, έβαζε αυτογκόλ – Ψέματα Μητσοτάκη για αυξήσεις μισθών 50%

Βελόπουλος: Ηττήθηκε κατά κράτος ο ΣΥΡΙΖΑ,  έβαζε αυτογκόλ – Ψέματα Μητσοτάκη για αυξήσεις μισθών 50%
Ο Κ. Βελόπουλος θα ήθελε στις επόμενες εκλογές να δει το ποσοστό της ΝΔ να πέφτει «γιατί μια αλαζονική κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την Δημοκρατία»
Για όλους και για όλα μίλησε με φόντο το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαίου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο κ. Βελόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως «ηττήθηκε κατά κράτος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί το τελευταίο 10ημερο έβαζε το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο», ενώ η ΝΔ πήρε απρόσμενα μεγάλο ποσοστό επειδή «έθισε τον κόσμο στα επιδόματα τα τελευταία 2 χρόνια και ειδικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα και πολλοί βολεύτηκαν με αυτό».
Υπογράμμισε ότι θέλει στις επόμενες εκλογές να δει το ποσοστό της ΝΔ να πέφτει «γιατί μια αλαζονική κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την Δημοκρατία».
Ακόμη, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι ο Κ. Μητσοτάκης «λέει συνειδητά ψέματα για αυξήσεις μισθών 50%», αλλά και πως η ΝΔ επιδιώκει ένα κυβερνητικό σχήμα με τη στήριξη 180 βουλευτών για να περάσει τη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με την Τουρκία την οποία ζητούν οι ΗΠΑ.
Για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Βελόπουλος αφού σημείωσε ότι τον Ν. Ανδρουλάκη «τον προωθεί το σύστημα», υποστήριξε πως ουσιαστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο κόμμα, αφού το 80% των νομοσχεδίων που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή ψηφίστηκαν από το ΠΑΣΟΚ
Για το κόμμα ΝΙΚΗ που έφτασε στο κατώφλι της εισόδου στη Βουλή, δήλωσε ότι προεκλογικά «πουσαρίστηκε» από την ΝΔ, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα.

Για τους δημοσκόπους

Εξίσου αυστηρή κριτική άσκησε και για στους δημοσκόπους, λέγοντας ότι «κανονικά θα έπρεπε να κλείσουν τα μαγαζιά τους μετά τις 20 μονάδες διαφοράς».
Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο, «δεν υπάρχει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός για τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών δημοσκόπησης», ενώ μια δημοσκόπηση λειτουργεί και ως τρόπος «χειραγώγησης των πολιτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης