Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την Τετάρτη 24/5 - Ομιλία Τσίπρα

Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την Τετάρτη 24/5 - Ομιλία Τσίπρα
Η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα  ανοίξει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Τετάρτης, στις 17:00
Σχετικά Άρθρα
Συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη 24/5, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στη σκιά της ήττας με 20 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαίου και ενόψει των επόμενων εκλογών που δρομολογούνται για τις 21 Ιουνίου.
Η συνεδρίαση θα ανοίξει με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, το απόγευμα της Τετάρτης, στις 17:00.
Σημειώνεται ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν παρέλαβε τη διερευνητική εντολή και την κατέθεσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεδομένου ότι δεν προκύπτουν συσχετισμοί για το σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου έκανε λόγο για απρόσμενα οδυνηρό εκλογικό αποτέλεσμα, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώσαμε, τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους, μαχητές, αγωνιστές και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ».
«Οι πληγές για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένες, δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή από το να σταθούμε στα πόδια μας. Όπως γνωρίζετε οι νίκες έχουν πολλούς πατεράδες αλλά οι ήττες έχουν πάντα έναν.
Προσωπικά αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα, αλλά στο δικό μου ηθικό λεξιλόγιο «αναλαμβάνω την ευθύνη» σημαίνει στέκομαι και δίνω τη μάχη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης