Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφτσή (ΣΥΡΙΖΑ): Ωμή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές στη Ροδόπη

Λαφτσή (ΣΥΡΙΖΑ): Ωμή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές στη Ροδόπη
Σοβαρή καταγγελία από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Ελένη Λαφτσή, στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στον δήμο Κομοτηνής που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έκανε ευθέως λόγο για «ωμή και αισχρή παρέμβαση» του τουρκικού προξενείου, χαρακτηρίζοντας τον νεοεκλεγέντα βουλευτή «ερντογανικό».
Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η ίδια καταφέρεται -χωρίς να τον κατονομάζει- εναντίον του Φερχάτ Οζκιούρ χαρακτηρίζοντάς τον «αριστερό δεκανίκι» όπως επίσης και εναντίον όσων «προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου».
Συγκεκριμένα, η Ελένη Λαφτσή έγραψε: «Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη!
Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη.
Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου. Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!».
Να σημειωθεί πως η Ροδόπη είναι η μοναδική περιφέρεια της χώρας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης