Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές 2023: Στο Πέραμα ψήφισε ο Βαρουφάκης

Εκλογές 2023: Στο Πέραμα ψήφισε ο Βαρουφάκης
"Μαγική στιγμή πίσω από το μπλε παραβάν. Εξασφαλίζει μία ελπίδα, ελπίδα κυρίαρχης απόφασης του λαού μας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γ. Βαρουφάκης
Στο Πέραμα ψήφισε ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο κ. Βαρουφάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439).
Αφού ψήφισε, κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο σε δηλώσεις του ανέφερε «μαγική στιγμή πίσω από το μπλε παραβάν. Εξασφαλίζει μία ελπίδα, ελπίδα κυρίαρχης απόφασης του λαού μας. Μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Ένας λαός, που τα λαϊκά εισοδήματα είναι λιγότερο από τα μισά από εκείνα που ήταν πριν από 13 χρόνια. Έχουμε χάσει σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά τα οποία συνεχίζουν να μένουν στο εξωτερικό. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες, για να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες που δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας, στη Ρόδο στην Κρήτη, στα τουριστικά θέρετρα, στους οποίους η εξουσία έχει στερήσει το δικαίωμα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παρ΄όλα αυτά πιστεύω ότι σήμερα θα ευοδοθεί, θα δώσει τη θέση της σε κάτι πιο στέρεο. Πάντως μέχρι να τελειώσει η διαδικασία καλές κάλπες σε όλες και όλους. Η Δημοκρατία είναι ατελής,είναι κολοβή, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε. Θυσιάστηκαν γενιές ολόκληρες πρέπει να την κάνουμε πραγματική».
«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ιδίως στην πολιτική», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης