Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταγγελία Τσαπανίδου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ προσπαθεί να βγάλει άκυρα τα ψηφοδέλτια του Βόρειου Τομέα

Καταγγελία Τσαπανίδου (ΣΥΡΙΖΑ): Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ προσπαθεί να βγάλει άκυρα τα ψηφοδέλτια του Βόρειου Τομέα
Απειλεί με μήνυση και προσφυγή στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για απόπειρα αλλοίωσης εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Για προσπάθεια του «μηχανισμού προπαγάνδας της ΝΔ» να βγάλει άκυρα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειου Τομέα Αθηνών κάνει λόγο με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
Συγκεκριμένα, η κα Τσαπανίδου, με ανάρτησή της στο twitter, δίνει εικόνες από tweets άλλων λογαριασμών όπου συτστήνεται στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψουν το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου από το ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα Αθηνών για να βγει έγκυρο. Προφανώς όμως αν το κάνουν πράγματι αυτό οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, θα βγάλουν τη ψηφοδέλτιο του κόμματος τους άκυρο.
Για το λόγο αυτό η εκπρόσωπός Τύπου τουθ ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή της αναφέρει:
«Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί "οδηγίες" για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έφτασαν στο σημείο να στείλουν και πλαστά SMS. Ο @syriza_gr θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης