Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές 2023: Πότε και πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί, η Σακελλαροπούλου και οι πρώην πρωθυπουργοί

Εκλογές 2023: Πότε και πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί, η Σακελλαροπούλου και οι πρώην πρωθυπουργοί
Που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα
Σχετικά Άρθρα
Στις κάλπες προσέρχονται για να ψηφίσουν την Κυριακή 21/5 και οι επικεφαλής των κομμάτων.
Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Τσίπρας, το πρωί της Κυριακής 21/5, στις 9:30, θα μεταβεί για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o και 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4, στην Κυψέλη. Σημειώνεται ότι είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα, Σέρρες και Α' Πειραιά.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής 21/5, στις 10:30 στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς. Σημειώνεται ότι είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, στον Έβρο και στην Α' Θεσσαλονίκης.
Στο Πέραμα θα μεταβεί αύριο, Κυριακή 21/5, ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09:30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439).
Στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431) θα ασκήσει στις στις 9:45 την Κυριακή 21/5 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Υπενθυμίζεται ότι είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, τον Νότιο Τομέα και την Α' Θεσσαλονίκης.
Στη Λαμία, στο 152ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας), θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 π.μ. ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Σημειώνεται ότι είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Α’ Θεσσαλονίκη και Φθιώτιδα.
Στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα ψηφίσει στις 11:30 π.μ. στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου - Κορδελιού.

Πού ψηφίζει η Σακελλαροπούλου

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 12:00, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Οι πρώην πρωθυπουργοί

Ακόμη, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα ψηφίσει στις 9:00 στο 1ο δημοτικό σχολείο (163ο εκλογικό τμήμα) στην περιοχή Αγίου Ελευθερίου στην Θεσσαλονίκη.
Στη Μεσσηνία θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις 9:30.
Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα ψηφίσει στις 11:00 σε εκλογικό τμήμα του 2ου Γυμνασίου Πατρών (Μαιζώνος 156).
Στο Κολωνάκι θα ψηφίσει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, στις 12:00 στο Πειραματικό Σχολείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης