Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσακαλώτος για Κατρούγκαλο: Κανένας νέος φόρος και εισφορές - Δεσμευτικό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τσακαλώτος για Κατρούγκαλο: Κανένας νέος φόρος και εισφορές - Δεσμευτικό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Τσακαλώτος ξεκαθάρισε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι δεσμευτικό, δεν προβλέπει κανένα νέο φόρο και καμία νέα ασφαλιστική εισφορά
Tην παρέμβαση του πρώην υπουργού Οικονομικών και  κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ευκλείδη Τσακαλώτου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου για τις ασφλιαστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.
Ο κ. Τσακαλώτος ξεκαθάρισε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι δεσμευτικό, δεν προβλέπει κανένα νέο φόρο και καμία νέα ασφαλιστική εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες.
“Έχω εργαστεί, προσωπικά και αναλυτικά, με το Πρόγραμμα – Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε όλα τα στάδια διαμόρφωσής του. H οικονομική και ασφαλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ξεκάθαρα διατυπωμένη στο «Συμβόλαιο Αλλαγής» και στοχεύει στην σταθερή ανάπτυξη με ισχυρή κοινωνική συνοχή.
Αυτό είναι πέρα και πάνω από οποιεσδήποτε προσωπικές απόψεις και είναι απόλυτα δεσμευτικό της πολιτικής που θα εφαρμόσουμε. Κανένας νέος φόρος και καμία νέα ασφαλιστική εισφορά στη μεσαία τάξη, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους αυτοαπασχολούμενους.
Το πρόγραμμά μας υποστηρίζει την ανάπτυξη μέσα από σαφείς φορολογικές ελαφρύνσεις στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και στους ελεύθερους επαγγελματίες, που άλλωστε αποτελεί και τη σπονδυλική στήλη της οικονομίας”, αναφέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης