Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρό μήνυμα Κασιδιάρη «για την συμμορία Μαξίμου» σε 280.000 Έλληνες – Ψηφίστε κατά του καθεστώτος Μητσοτάκη

Σκληρό μήνυμα Κασιδιάρη «για την συμμορία Μαξίμου» σε 280.000 Έλληνες – Ψηφίστε κατά του καθεστώτος Μητσοτάκη
Ο Ηλίας Κασιδιάρης στέλνει ένα μήνυμα στην «συμμορία Μαξίμου» όπως την αποκαλεί αναφέροντας στους δυνητικούς ψηφοφόρους του Εθνικού κόμματος Έλληνες ότι δεν πρέπει να απέχουν αλλά να τιμωρήσουν με την ψήφο τους το καθεστώς Μητσοτάκη….
Η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη με προκλητικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη να κόψει το Εθνικό κόμμα Έλληνες ενώ πέρασε εκπρόθεσμα άλλα κόμματα μέσω του Αρείου Πάγου… εύλογα έχει δημιουργήσει οργή σε μέρος της κοινωνίας…
Με βάση τα δημοσκοπικά ευρήματα περίπου 280.000 έλληνες θα ψήφισαν το Εθνικό κόμμα Έλληνες αλλά με μια πράξη ατιμωτική για την δημοκρατία και το Σύνταγμα το κόμμα αποκλείστηκε με φωτογραφικούς νόμους που τροποποιήθηκαν 3 φορές ενώ χρειάστηκε να μεθοδευτεί πραξικόπημα στον Άρειο Πάγο για να… κόψουν τον Κασιδιάρη…

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στέλνει ένα μήνυμα στην «συμμορία Μαξίμου» όπως την αποκαλεί αναφέροντας στους δυνητικούς ψηφοφόρους του Εθνικού κόμματος Έλληνες ότι δεν πρέπει να απέχουν αλλά να τιμωρήσουν με την ψήφο τους το καθεστώς Μητσοτάκη….
Δεν υπάρχει γραμμή με την έννοια της καθοδήγησης των πολιτών αλλά ο μόνος τρόπος να τιμωρηθεί η επαίσχυντη πράξη είναι να ψηφίσουν τον εχθρό του εχθρού μου που μπορεί να ισοδυναμεί με φίλο μου… δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ.
Προφανώς και πολλοί δυνητικοί ψηφοφόροι του Εθνικού κόμματος Έλληνες δεν θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά... από εκδίκηση στον Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να πριμοδοτηθεί έως και 1,5 μονάδα από τους Έλληνες...

Τι ανέφερε ο Κασιδιάρης σε μήνυμα του μέσω του Twitter

«Στις 21 Μαΐου ούτε ένας Έλληνας ΔΕΝ πρέπει να απέχει από την εκλογική διαδικασία.
Η συμμορία που απέκλεισε το κόμμα μας από τις εκλογές έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο:
Να μας απογοητεύσει και να μας σύρει στο λευκό, το άκυρο και την αποχή, γιατί έτσι ευνοούνται τα υπόγεια σχέδιά της.
Δεν θα τους κάνουμε την χάρη, δεν θα μείνουμε σπίτι και δεν θα βρεθούμε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.
Δεν θεωρώ τους συμπολίτες μου αμνοερίφια για να τους δώσω «γραμμή» και να τους κατευθύνω σε οποιοδήποτε κόμμα.
Ζητώ όμως από όλους να συμμετέχουν στις εκλογές και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη, που καταδιώκει με μίσος τις εθνικές ιδέες και πάνω από μισό εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΥΓ1: Επειδή δεχόμαστε άπειρες ερωτήσεις και υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για τα μικρά κόμματα, συνιστώ να είστε ιδιαιτέρως καχύποπτοι με όσους πέρασε εκπρόθεσμα ο ελεγχόμενος Άρειος Πάγος (Εάν, Πλεύση) και με όσους προβάλλει η λίστα Πέτσα (Τζήμερο, Νίκη).

ΥΓ2: Ο Μητσοτάκης κλαιγόταν στον Χατζηνικολάου ότι φοβάται μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα τον κλείσει φυλακή για τις υποκλοπές.
Η τραγική ειρωνεία είναι πως αν δεν συνωμοτούσε για να μας αποκλείσει παράνομα από τις εκλογές, αυτό το σενάριο θα καιγόταν λόγω επτακομματικής Βουλής.
Μιλάμε για τον ορισμό του ηλιθίου που σκάβει τον λάκκο του άλλου και τελικά κινδυνεύει να πέσει ο ίδιος μέσα.

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε κατά συνείδηση και μαυρίζουμε την συμμορία του Μεγάρου Μαξίμου» καταλήγει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Τι ανέφερε πρόσφατα ο Κασιδιάρης σε άλλο μήνυμα του....

Μητσοτάκης:
«Η φυλάκιση ενός υποψηφίου την περίοδο των εκλογών καταργεί το κράτος δικαίου και τις ευρωπαϊκές συμβάσεις» (με αφορμή την παράνομη κράτηση του Φρέντι Μπελέρη από τους αλβανούς).
Για πρώτη φορά πρωθυπουργός ομολογεί (λόγω βλακείας) ότι έχει μετατρέψει την χώρα μας στην χειρότερη μπανανία των βαλκανίων.
Aκόμα και ο ανθέλληνας Ράμα δεν τόλμησε να απαγορεύσει την συμμετοχή των Ελλήνων ομογενών στις εκλογές.
Με την παράνομη φυλάκισή μου και τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από την εκλογική διαδικασία, η κυβέρνηση υποβιβάζει την Ελλάδα σε επίπεδο Βορείου Κορέας και καθεστώτων της υποσαχάριας Αφρικής.
Επίσης η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το ίδιο θέμα είναι ταυτόχρονα η επιτομή του εθνομηδενισμού και της μειοδοσίας.
Από την πρώτη πρότασή της αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί η προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη να είναι νόμιμη:
«H απόφαση είναι σκανδαλώδης ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ».
Πρόκειται για άθλια σύμπλευση με την αλβανική προπαγάνδα, που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα:
Όποιος στηρίζει με την ψήφο του το μόρφωμα της ΝΔ είναι απολύτως συνένοχος σε σωρεία εγκλημάτων εις βάρος της Πατρίδας και του Δημοκρατικού πολιτεύματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης