Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: «Όχι» σε συνεργασίες με άλλα κόμματα – Στο ΓΛΚ το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης

Βελόπουλος: «Όχι» σε συνεργασίες με άλλα κόμματα – Στο ΓΛΚ το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης
Στις 11:00 ο Κ. Βελόπουλος θα καταθέσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προς κοστολόγηση των 400 σελίδων πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, σημειώνοντας πως τους θεωρεί «όλους αναξιόπιστους».
Ο κ. Βελόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι στις 11:00 θα καταθέσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προς κοστολόγηση των 400 σελίδων πρόγραμμα του κόμματος και περιμένει «και από τα άλλα κόμματα να κάνουν το ίδιο».
Ακόμη, άφησε υπαινιγμούς για το λογισμικό που επεξεργάζεται το αποτέλεσμα των εκλογών λέγοντας ότι το κόμμα του έχει καταθέσει αίτηση στη διακομματική επιτροπή για να ελεγχθεί το εν λόγω νέο λογισμικό, πρακτική που αρνούνται τα υπόλοιπα κόμματα, ενώ δεν δέχονται να τοποθετήσουν δικό τους εμπειρογνώμονα.
Επιπλέον, επανέλαβε την πρότασή του για απολύσεις στο Δημόσιο, καθώς και των μετακλητών υπαλλήλων.
Όπως ανέφερε, «άμεσα θα «αποστρατεύουμε» 2.300 διορισμένους υπαλλήλους που δεν κάνουν τίποτα, όσο και αν πονάει αυτό», ενώ «επίσης θα φύγουν μετακλητοί που μας κοστίζουν 1,3 δισ. ευρώ το χρόνο. Το Σύνταγμα λέει 5.000 μετακλητούς και εμείς έχουμε 37.000».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης