Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο τόπος απαιτεί σταθερότητα

Μητσοτάκης: Ο τόπος απαιτεί σταθερότητα
Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η Ελλάδα έγινε πατρίδα με σύνορα σε αέρα και θάλασσα
Έξι μέρες πριν τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφώνησε ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, διαμηνύοντας ότι «το στοίχημα είναι να ντυθεί όλη Κρήτη και όλη η χώρα στα γαλάζια στις 21 Μαΐου για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ».
«Μας χωρίζουν 120 ώρες από τις κάλπες και επισκέπτομαι την Κρήτη για να πάρω θάρρος από τη γη μας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
«Ο τόπος απαιτεί σταθερότητα στις κατακτήσεις του και συνέπεια στην πορεία που έχει χαράξει προς τα εμπρός και φωνάζει όχι στην δεύτερη φορά στην συμφορά και ναι στην δεύτερη φορά στην προκοπή», τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ αναφέρθηκε στις κρίσεις που πέρασε η χώρα τα τελευταία 4 χρόνια και πως αυτές ξεπεράστηκαν.
«Απέναντι σε όλα αυτά μείναμε όρθιοι», επεσήμανε και σημείωσε ότι παράλληλα η κυβέρνηση δεν ξέχασε τις δεσμεύσεις της.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ξανά για τη στήριξη των συνταξιούχων και ιδιαίτερα εκείνων που πλήττονται ακόμα από την προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγκαλου. «Ενισχύονται και θα εξακολουθήσουν να ενισχύονται, μέχρι να εξαφανιστεί η προσωπική διαφορά του Κατρούγκαλου», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη 4ετία, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους πολιτικούς του αντιπάλους και ειδικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «εμείς παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας και δεν ντρεπόμαστε να μιλάμε για την κοστολόγησή του».
Τόνισε δε, ότι η επόμενη 4ετία θα είναι η τετραετία των καλύτερων μισθών για όλους, ενώ έκανε γνωστό πως θα μειωθούν 30% τα αντικειμενικά κριτήρια διαβίωσης.
Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, σημείωσε ότι «η Ελλάδα έγινε πατρίδα με σύνορα σε αέρα και θάλασσα. Οι ροές μεταναστών έχουν μηδενιστεί. Η Μόρια δεν υπάρχει πια. Πριν λίγο καιρό ήμουν στην Λέσβο και όσο και αν κάποιοι αντιδρούν ο φράχτης του Έβρου θα απλωθεί σε ολόκληρη τη μεθόριο». Υπογράμμισε ακόμη ότι «η εθνική άμυνα είναι υπέρτατος αυτοσκοπός» υποστήριξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης