Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος από Κοζάνη: Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα συρθούν σε συνεργασία

Βελόπουλος από Κοζάνη: Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα συρθούν σε συνεργασία
Στην  Κοζάνη ο Κ. Βελόπουλος
«Είτε την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, είτε την δεύτερη, Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα συρθούν σε συνεργασία όχι γιατί θέλουν οι ίδιοι ,αλλά γιατί τούς το επιβάλλει ο ξένος παράγοντας», ανέφερε από την Κοζάνη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος.
«Ο σκοπός είναι «να πάμε σε συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου», πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στάση του κ. Ανδρουλάκη στο θέμα των υποκλοπών, σημειώνοντας ότι «εάν είναι σε ομηρία ένας πολιτικός αρχηγός από τις υποκλοπές η δημοκρατία μας έχει τελειώσει».
«Οι υποκλοπές έδωσαν όπλα στην φαρέτρα του κ. Μητσοτάκη σε σχέση με πολιτικούς αντιπάλους. Εύχομαι ο κ. Ανδρουλάκης να μην συμπεριφέρεται με τα ήξεις-αφίξεις εξ αιτίας αυτού του γεγονότος», συμπλήρωσε.

Για Μπελέρη

Ακόμη, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα της προφυλάκισης του υποψήφιου δημάρχου της Χειμάρρας, Φρεντι Μπελέρη, λέγοντας πως «εάν έχει τέτοιους φίλους όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, -εννοώντας τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα- τι να τους κάνεις τους εχθρούς». Κάλεσε τον πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς «με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να επισκεφθούν τα Τίρανα και τον προφυλακισμένο δήμαρχο».
Υπογράμμισε δε, πως η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε με πρωτοβουλία της προς στην Ευρωπαϊκή Ένωση να «παγώσει» κάθε είδους οικονομική συνεργασία και ενίσχυση που κατευθύνεται στην Αλβανία, λέγοντας πως «σταματάμε τα κονδύλια από την ΕΕ, ούτε ένα ευρώ στην Αλβανία, κόβουμε τους δεσμούς με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ για να σωφρονιστούν ως πρώτο επίπεδο αντίδρασης».
Σημείωσε ότι «σε δεύτερο επίπεδο κάθε σοβαρό κράτος προστατεύει τους Έλληνες ακόμη κι αν χρειαστεί να εμπλακείς σε μια παρέμβαση».

Για τουρκικές εκλογές

Κάνοντας αναφορά στις σημερινές τουρκικές εκλογές, ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως «είναι κρίσιμες» και ανεξάρτητα από την κυβέρνηση της επόμενης ημέρας «το δόγμα της Τουρκίας εδώ και δεκαετίες είναι η θάλασσα του Αιγαίου και το αποδεικνύει η επιλογή της να διαθέτει πολεμικό ναυτικό, γιατί το Αιγαίο είναι το μήλο της έριδος».

Για Κοζάνη

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση γιατί «ξεπούλησε τους λιγνίτες», υποστηρίζοντας πως «η Κοζάνη θα μπορούσε να θερμαίνεται δωρεάν και η δυτική Μακεδονία να παραμείνει ένα κόμβος ενέργειας».
Αναφέρθηκε και στο θέμα του σιδηροδρόμου, σημειώνοντας ότι το κόμμα του υποστηρίζει την παράλληλη σιδηροδρομική τροχιά με τα σύνορα της χώρας που θα ξεκινά από την Ηγουμενίτσα και θα καταλήγει στην Αλεξανδρούπολη, ενώ καταλήγοντας κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την Ελληνική Λύση, καθώς «είμαστε το μοναδικό κόμμα που προέρχεται από τα σπλάχνα της Μακεδονίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης