Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Υπενθύμιση» Τσίπρα σε Ανδρουλάκη: Με τον Μητσοτάκη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη θα φτιάξετε σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση;

«Υπενθύμιση» Τσίπρα σε Ανδρουλάκη: Με τον Μητσοτάκη, τον Βορίδη και τον Πλεύρη θα φτιάξετε σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση;
Σχετικά Άρθρα
Βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές (21/5) εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας σε περιοδεία του στα Τρίκαλα το Σάββατο 13/5.
«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα ανοίξει τον δρόμο για τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Δεν μπορεί σήμερα κάποιοι να μας λένε ότι το ίδιο είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το ίδιο η ΝΔ που έχει καταργήσει το 8ωρο, έχει κάνει τους εργαζόμενους να ζουν σε καθεστώς ζούγκλας» σημείωσε και πρόσθεσε πως «με τον κ. Μητσοτάκη, τον Βορίδη, τον Πλεύρη θα φτιάξετε σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση.
Ο Ανδρέας δεν είχε ποτέ μέτωπο με τις προοδευτικές δυνάμεις».

Η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση

«Ένα είναι το μέτωπό μας, ο κύριος Μητσοτάκης και η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά.
Να έχουμε στις 22 του Μάη προοδευτική κυβέρνηση, προοδευτική πλειοψηφία, όχι ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη».
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι «κάνουν λάθος όσοι έχουν προεξοφλήσει ότι την επόμενη Κυριακή θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ και τα συμφέροντα.
Γιατί την επόμενη Κυριακή θα πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός» και πρόσθεσε ότι «η παρουσία σας και η σημερινή συγκέντρωση είναι η πραγματική δημοσκόπηση, η αληθινή δημοσκόπηση».
«Επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας είναι την επόμενη Κυριακή να έρθει μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο και στη ζωή μας», υπογράμμισε επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ανέφερε ότι αυτές τις μέρες που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, η επιθυμία όσων συναντά «ανεξάρτητα αν βρέθηκαν στις κάλπες για εμάς στο παρελθόν, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, είναι να έρθει μια μεγάλη αλλαγή».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης