Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλακιωτάκης: Ενισχύουμε την αμυντική θωράκιση της χώρας - Η στάση της Τουρκίας θα φανεί μετά τις εκλογές

Πλακιωτάκης: Ενισχύουμε την αμυντική θωράκιση της χώρας - Η  στάση της Τουρκίας θα φανεί μετά τις εκλογές
"Προχωράμε στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. Η Ελλάδα έχει πλέον μία ισχυρή φωνή, και διπλωματικά και εθνικά", ανέφερε ο Γ. Πλακιωτάκης
«Επιμένουμε στη σχέση καλής γειτονίας, με τη βασική προϋπόθεση τον σεβασμό στους κανόνες του διεθνούς Δικαίου και της οριοθέτησης της μοναδικής διαφοράς που έχουμε με την Τουρκία, των θαλασσίων ζωνών», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γ. Πλακιωτάκης.
Ο κ. Πλακιωτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις τουρκικές εκλογές, σημείωσε πως «όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, η στάση της Τουρκίας θα φανεί αμέσως μετά τις εκλογές».
«Σε κάθε περίπτωση, εμείς ενισχύουμε την αμυντική θωράκιση της χώρας μας. Η Ελλάδα είναι ένας πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή», είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, τόνισε ότι «προχωράμε στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. Η Ελλάδα έχει πλέον μία ισχυρή φωνή, και διπλωματικά και εθνικά. Και θα πρέπει αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο».
Τέλος, σχολιάζοντας την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κοστολόγηση από το ΓΛΚ των προγραμμάτων των κομμάτων, ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε ότι «είναι πολύ χρήσιμη η πρόταση του Πρωθυπουργού. Αν είχε εφαρμοστεί νωρίτερα, θα μας είχε ανακουφίσει από πολλές εξαγγελίες και περιπέτειες. Θα πρέπει να γίνει αποδεκτή από το σύνολο των κομμάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης