Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η άγρια κόντρα Σκουρλέτη - Μπακογιάννη με βαριές κουβέντες κατέληξε σε στοίχημα και.... σσσσοκολατάκια

Η άγρια κόντρα Σκουρλέτη - Μπακογιάννη με βαριές κουβέντες κατέληξε σε στοίχημα και.... σσσσοκολατάκια
Στην συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη προς τον κ. Σκουρλέτη του είπε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν κυβερνήσει τέσσερα χρόνια για να πάρει την απάντηση ότι «όχι, έχουμε κυβερνήσει και σας σώσαμε, σας κάναμε ανθρώπους»
Μετά από αρκετά βαριές κουβέντες, έριξαν τους τόνους με ένα στοίχημα. Ο λόγος για τους Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνο Σκουρλέτη.
Η πολιτική αντιπαράθεση βρίσκεται στα ύψη... Σε μία από αυτές τις αντιπαραθέσεις η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πάνος Σκουρλέτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους, σχολιάζοντας κυρίως τα θέματα επικαιρότητας.

Από τις βαριές κουβέντες…

Οι βαριές κουβέντες ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Σκουρλέτης, είπε ότι μια μορφή παράλληλου νομίσματος είναι τα διάφορα pass που έχει εκδώσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τότε άρχισε η αντιπαράθεση με την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε τρία pass κι εγγυάται η ίδια στο κράτος ότι αυτά έχουν αντίκρισμα. Είναι μια μορφή παράλληλου νομίσματος», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για να του απαντήσει η Ντόρα Μπακογιάννη: «Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας. Δεν αλλάζουμε κουβέντα;» κι αυτό έφερε νέα αντίδραση από τον Σκουρλέτη: «Το δικό σας το φόρτε ποιο είναι; Σας έχω τσεκάρει κι άλλες φορές κι έχω πάρει κι ένα πτυχίο οικονομολόγου. Αναζητώ το δικό σας φόρτε».
Στην συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη προς τον κ. Σκουρλέτη του είπε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν κυβερνήσει τέσσερα χρόνια για να πάρει την απάντηση ότι «όχι, έχουμε κυβερνήσει και σας σώσαμε, σας κάναμε ανθρώπους».

…στα σοκολατάκια

Η αψιμαχία έλαβε τέλος με ένα στοίχημα με τον ηττημένο των εκλογών να κερνάει στον νικητή ένα κουτί σοκολατάκια…
«Να βάλουμε ένα στοίχημα», είπε ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε: «το στοίχημα είναι ότι η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα άπιαστο όνειρο». Η κ. Μπακογιάννη του απάντησε ότι θα χρειαστεί να πληρώσει τα σοκολατάκια.

www.bankingnew.sgr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης