Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραντεβού τριών γαλάζιων πρωθυπουργών στο Ζάππειο - Τα σχέδια Μητσοτάκη για ασφαλιστικές εισφορές και μειώσεις ΦΠΑ

Ραντεβού τριών γαλάζιων πρωθυπουργών στο Ζάππειο - Τα σχέδια Μητσοτάκη για ασφαλιστικές εισφορές και μειώσεις ΦΠΑ
Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθούν στο Ζάππειο Μέγαρο,  στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης
Σχετικά Άρθρα
Ραντεβού στο Ζάππειο για την Ημέρα της Ευρώπης δίνουν απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δύο πρώην «γαλάζιοι» Πρωθυπουργοί, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα ενότητας της ΝΔ, μόλις 12 ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθούν στο Ζάππειο Μέγαρο και θα μιλήσουν στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης, ενώ δεν αναμένεται να λείψουν και οι αναφορές για τα διλήμματα στην κάλπη που πλησιάζει.
Πρώτος αναμένεται να ανέβει στο βήμα ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος αναμένεται να εμφανιστεί και στην προεκλογική ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό της παράταξης, αλλά και υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ είναι εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας της χώρας. Αναμένεται να αναφερθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη σήμερα, κάτι που θα κάνει και ο Αντώνης Σαμαράς που θα μιλήσει στη συνέχεια στην εκδήλωση, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί και στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μητσοτάκης: Τουλάχιστον μία μονάδα θα μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές – Μειώσεις στο ΦΠΑ μετά το δεύτερο μισό της νέας 4ετίας

Λίγες ώρες πριν την εκδήλωση στο Ζάππειο, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με το βλέμμα στις εκλογές, επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται  σταθερή κυβέρνηση που μπορεί να την προσφέρει μόνο η ΝΔ, αλλά και πως δεν βλέπει πεδίο συνεννόησης με τον ΠΑΣΟΚ, καθώς «το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη μου αποπνέει το κακό συνδικαλιστικό ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄80».
Ο κ. Μητσοτάκης  μιλώντας το πρωί της Τρίτης 9/5 χαρακτήρισε εκ νέου  «επικίνδυνο» το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ σημείωσε  ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται πιο κοντά και έτσι τσακώνονται για παρελθόν και τον Ανδρέα Παπανδρέου, μη έχοντας να πουν κάτι για το μέλλον. 
Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά τουλάχιστον μία μονάδα μέσα στην επόμενη τετραετία, αλλά και ότι μετά το δεύτερο μισό της θητείας, θα δούμε μειώσεις στο ΦΠΑ, οριζόντιες.
Εκτίμησε δε, πως ο πληθωρισμός θα πέσει γύρω στο 3%, ξεκαθαρίζοντας ότι όσο είναι έντονο το πρόβλημα της ακρίβειας η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει όσους το έχουν ανάγκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης