Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα Γρεβενά ο Ανδρουλάκης: Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς

Στα Γρεβενά ο Ανδρουλάκης: Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς
Στα Γρεβενά ο Ν. Ανδρουλάκης
«Στην Δυτική Μακεδονία και στα Γρεβενά έχουμε τεράστιο ζήτημα του δημογραφικού. Έχουμε χρέος ως Πολιτεία να στηρίξουμε τα νέα ζευγάρια, την κοινωνία και τους συνταξιούχους» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης από τα Γρεβενά πρότεινε ένα «νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς», ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ενεργειακής φτώχειας, σημειώνοντας ότι «η πράσινη μετάβαση πρέπει να γίνει με δίκαιο τρόπο», ώστε οι καλλιεργητές, οι αγρότες, οι μεταποιητές, οι δημοτικές κοινότητες και οι συνεταιρισμοί να έχουν την δυνατότητα κατά προτεραιότητα να κάνουν ανανεώσιμα πάρκα ενέργειας, ώστε να εξασφαλίσουν χαμηλό κόστος για την παραγωγή τους.
Όπως τόνισε, «επιθυμούμε μια δίκαιη μετάβαση που δεν θα οδηγεί την Ελλάδα σε νέες περιφερειακές ανισότητες με υψηλό κόστος που θα υπονομεύσει την ελληνική παραγωγή στα επόμενα χρόνια».
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «χρειαζόμαστε πολιτικές πραγματικής περιφερειακής ανάπτυξης και όχι πολιτικές που έχουν ως κέντρο ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και ανθρώπους που στηρίζουν την σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ».
Σημειώνεται ότι στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκαν τον κ. Ανδρουλάκη  φίλοι και μέλη του κόμματος, ενώ στη συνέχεια περπάτησε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στην κεντρική πλατεία, όπου συνομίλησε με πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης