Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει ο Κανελλόπουλος μυστική συνάντηση με τον Μητσοτάκη για να γίνει το ΕΑΝ μετεκλογικό δεκανίκι της ΝΔ

Διαψεύδει ο Κανελλόπουλος  μυστική συνάντηση με τον Μητσοτάκη για να γίνει το ΕΑΝ μετεκλογικό δεκανίκι της ΝΔ
«Φυσικά, ουδέποτε είδα και συνομίλησα με τον κ .Μητσοτάκη. Τελεία και παύλα» σημείωσε ο κ. Κανελλόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Διαψεύδει ο επικεφαλής του κόμματος «ΕΑΝ» Αναστάσιος Κανελλόπουλος τα περί μυστικής συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συμφωνία του να αποτελέσει μετεκλογικό δεκανίκι της ΝΔ εφόσον εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή.
«Θλίβομαι. Είναι πολύ ρηχό το επίπεδο της δημοσιογραφίας, ορισμένες φορές.
Αυθαίρετα, προφανώς σκόπιμα και χωρίς ίχνος διασταύρωσης, ΜΜΕ άφησαν τη φαντασία τους να οργιάσει.
Φυσικά, ουδέποτε είδα και συνομίλησα με τον κ .Μητσοτάκη. Τελεία και παύλα» σημείωσε ο κ. Κανελλόπουλος σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».

Αισιόδοξος για τις εκλογές

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις εκλογές.
«Έχουμε πληροφόρηση ότι δημοσκοπήσεις, που πρόκειται σύντομα να δουν το φως της δημοσιότητας, μας εμφανίζουν να κινούμαστε ανάμεσα στο 4-5%. Αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε κι ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερη η εκλογική εικόνα μας αν στηθούν κάλπες τον Ιούλιο, γιατί θα έχουμε το χρόνο να καταρτίσουμε πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την επικράτεια», δήλωσε ο πρώην αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου.
«Το γεγονός ότι δεν είχαμε αντικειμενικά τον χρόνο να καταρτίσουμε πλήρη ψηφοδέλτια, αποδεικνύει ότι δεν είχαμε μαζικές μεταγγίσεις υποψήφιων βουλευτών από ακροδεξιά μορφώματα και από οποιουδήποτε άλλου. Αισιοδοξούμε, πάντως, ότι το ΕΑΝ θα μπει στη Βουλή, για να εκφράσει τις πατριωτικές κεντρώες και δημοκρατικές πεποιθήσεις μιας σημαντικής μερίδας του ελληνικού λαού», επισήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης