Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποκάλυψη: Σχέδιο εκλογικής νοθείας από ΝΔ με «δούρειο ίππο» κόμμα της ακροδεξιάς που... πέρασε αλώβητο από τον Άρειο Πάγο

Αποκάλυψη: Σχέδιο εκλογικής νοθείας από ΝΔ με «δούρειο ίππο» κόμμα της ακροδεξιάς που... πέρασε αλώβητο από τον Άρειο Πάγο
Σκοτεινό σχέδιο πίσω από το πρωτοφανές εκλογικό μπλόκο σε μία σειρά κομμάτων - Στόχος να κατευθυνθούν οι δυσαρεστημένοι της ΝΔ σε... βολικό ακροδεξιό «μαξιλάρι»
Σχετικά Άρθρα
(upd 4) Σχέδιο νόθευσης της εκλογικής βούλησης από τη ΝΔ έρχεται στο φως της δημοσιότητας με δούρειο ίππο, κόμμα της ακροδεξιάς.
Η εφημερίδα «Documento» αναφέρεται σε σκοτεινό σχέδιο του πρωθυπουργού πίσω από το εκλογικό μπλόκο του Αρείου Πάγου σε μία σειρά κομμάτων, όπως οι «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, οι Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου και το κόμμα Εμφιετζόγλου με σκοπό την πριμοδότηση συγκεκριμένου μορφώματος, αλλοιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επικείμενη εκλογική διαδικασία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη από τα τέλη του 2019, ακροδεξιός – «συνωμότης» κόμματος που όλως τυχαίως πέρασε αλώβητο από το εκλογικό «λεπίδι» του Ανωτάτου Δικαστηρίου είχε ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με «δημοσιογράφο», ο οποίος βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να δώσει διαπιστευτήρια στήριξης στον πρωθυπουργό.

Μηχανορραφίες

Ο πρωθυπουργός από κοινού με ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς άφησαν εκτός εκλογικής μάχης συνδυασμούς, που θα ψαλίδιζαν τα ποσοστά της ΝΔ και θα καθιστούν ανέφικτο τον στόχο της αυτοδυναμίας.
Όπως έχει γράψει πολλάκις το Bankingnews, απώτερος στόχος του Μαξίμου ήταν το ποσοστό των κομμάτων, που θα έμεναν εκτός Βουλής να υπερβούν το 8% - 9%, ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιδιώξεις της ΝΔ.
Πρόκειται για μηχανορραφίες που έχουν προκαλέσει έκπληξη σε συνταγματολόγους και εκλογολόγους, οι οποίοι τονίζουν πως πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Το κρυφό σχέδιο Μητσοτάκη δεν τελειώνει εκεί.
Απώτερος σκοπός είναι η διοχέτευση των δυσαρεστημένων από τη «γαλάζια» παράταξη ψηφοφόρων στο βολικό ακροδεξιό «μαξιλάρι», το οποίο την κρίσιμη στιγμή θα βάλει πλάτη για να βγουν τα κοινοβουλευτικά κουκιά.

Ο χειριστής

Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα, υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και -κυρίως- πώς δομήθηκε ο συνωμοτικός σχεδιασμός λιθαράκι, λιθαράκι.
Μέσω του «δημοσιογράφου» – «χειριστή», ο συνωμότης έδινε επικοινωνιακές συμβουλές στον «απρόσεκτο» Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος -λόγου χάρη- μιλούσε σε μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων με το χέρι στην τσέπη.
Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021, ο «δημοσιογράφος» με την απευθείας πρόσβαση στον πρωθυπουργό έθεσε το εξής ερώτημα στο ακροδεξιό στέλεχος: «Για να είναι ακριβής η μεταφορά, εκτός από την ευρύτερη διάθεση “συμπόρευσης” τι άλλο είναι το ζητούμενο;». Η απάντηση που πήρε από τον συνωμότη ήταν: «Αν συμπίπτουμε, να οριστεί ένας χειριστής – επαφή για αυτή τη σχέση. Κατά προτίμηση εσύ. Όπου να απευθυνόμαστε για κάθε θέμα».

«Την κρίσιμη ώρα θα στηρίξουμε»

Επίσης, σε «γαλάζιο» στέλεχος με πλούσια δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνωμότης είχε πει: «Την κρίσιμη ώρα θα στηρίξουμε.
Είναι απόφαση που δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αποστεί αυτής».
Ο συνωμότης -μεταξύ πολλών άλλων- καταφερόταν με χυδαίο τρόπο ενάντια σε μεγαλόσχημη επιχειρηματία που αναλαμβάνει εθνικά project παγκόσμιου βεληνεκούς, ενώ βιτριολικά ήταν τα σχόλια τόσο κατά του Βαρδή Βαρδινογιάννη όσο και κατά προέδρου κόμματος που αφορούν περιστατικά της ιδιωτικής του ζωής, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση.
Η εφημερίδα, όπως αναφέρει, επιλέγει να μη δημοσιοποιήσει τα ονόματα των πρωταγωνιστών, υποστηρίζοντας πως το διακύβευμα δεν άπτεται των προσώπων αλλά των επικίνδυνων διαστάσεων που ενέχουν αυτές οι υπόγειες μεθοδεύσεις για τις επικείμενες εκλογές και τη Δημοκρατία εν γένει.

Διαψεύδει ο Κανελλόπουλος μυστική συνάντηση με Μητσοτάκη για να γίνει δεκανίκι το ΕΑΝ

Διαψεύδει ο επικεφαλής του κόμματος «ΕΑΝ» Αναστάσιος Κανελλόπουλος
τα περί μυστικής συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συμφωνία του να αποτελέσει μετεκλογικό δεκανίκι της ΝΔ εφόσον εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή.
«Θλίβομαι. Είναι πολύ ρηχό το επίπεδο της δημοσιογραφίας, ορισμένες φορές.
Αυθαίρετα, προφανώς σκόπιμα και χωρίς ίχνος διασταύρωσης, ΜΜΕ άφησαν τη φαντασία τους να οργιάσει.
Φυσικά, ουδέποτε είδα και συνομίλησα με τον κ .Μητσοτάκη. Τελεία και παύλα» σημείωσε ο κ. Κανελλόπουλος σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».
Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις εκλογές.
«Έχουμε πληροφόρηση ότι δημοσκοπήσεις, που πρόκειται σύντομα να δουν το φως της δημοσιότητας, μας εμφανίζουν να κινούμαστε ανάμεσα στο 4-5%. Αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε κι ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερη η εκλογική εικόνα μας αν στηθούν κάλπες τον Ιούλιο, γιατί θα έχουμε το χρόνο να καταρτίσουμε πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την επικράτεια», δήλωσε ο πρώην αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου.
«Το γεγονός ότι δεν είχαμε αντικειμενικά τον χρόνο να καταρτίσουμε πλήρη ψηφοδέλτια, αποδεικνύει ότι δεν είχαμε μαζικές μεταγγίσεις υποψήφιων βουλευτών από ακροδεξιά μορφώματα και από οποιουδήποτε άλλου. Αισιοδοξούμε, πάντως, ότι το ΕΑΝ θα μπει στη Βουλή, για να εκφράσει τις πατριωτικές κεντρώες και δημοκρατικές πεποιθήσεις μιας σημαντικής μερίδας του ελληνικού λαού», επισήμανε.

ΣΥΡΙΖΑ: Αδίστακτος ο Μητσοτάκης, υπόγειες συνεννοήσεις

Για υπόγειες συνεννοήσεις με την ακροδεξιά με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «μετά το δημοσίευμα της KONTRA NEWS για τον "καφέ" ηγεσίας Ακροδεξιού κόμματος στο Μέγαρο Μαξίμου, το Documento δημοσιεύει συνομιλίες ανάμεσα σε "διαμεσολαβητή" του Μεγάρου Μαξίμου και σε πρόσωπα στην κορυφή Ακροδεξιού κόμματος, με στόχο την συμπόρευση και προσθέτει: «Αποκαλύπτεται έτσι ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος του κ. Μητσοτάκη. Όχι να αποκλείσει τον Κασιδιάρη. Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί πολύ νωρίτερα και χωρίς εμπλοκή της Δικαιοσύνης με την τροπολογία που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Και γι' αυτό την απέρριψε ο κ. Μητσοτάκης. Μετά το ναυάγιο της προσπάθειας δωροδοκίας του κ. Τζανερίκου, στόχος του κ. Μητσοτάκη ήταν να διαμορφώσει στη Δικαιοσύνη τους συσχετισμούς που θα απέκλειαν από τις εκλογές και άλλα κόμματα της "Δεξιάς πολυκατοικίας", ώστε να ενισχυθούν εκείνα που του είχαν δηλώσει την πίστη τους».
Γενικεύοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες είναι πρωτοφανή για την Γ' Ελληνική Δημοκρατία. Αλλά από τον κ. Μητσοτάκη τα περιμένουμε πλέον όλα. Είναι ένας αδίστακτος πολιτικός που παρακολουθούσε το μισό πολιτικό σύστημα, δημοσιογράφους και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν θα διστάσει πουθενά προκειμένου να διατηρηθεί γαντζωμένος στην εξουσία. Ακόμη και να κάνει παιχνίδια με τις εκλογές. Ακόμη και να ευτελίσει μια τόσο σοβαρή υπόθεση, όπως ο αποκλεισμός των εγκληματιών νεοναζί από τη Βουλή. Τόσο επικίνδυνος είναι.
Ελπίζουμε σήμερα τουλάχιστον να καταλάβουν το λάθος τους και οι πολιτικές δυνάμεις που έσπευσαν να δώσουν στήριξη στις μεθοδεύσεις Μητσοτάκη».
Καταλήγοντας αναφέρει: «Οι εκλογές της 21ης Μαΐου αποκτούν πλέον χαρακτήρα ιστορικής σημασίας και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Η νίκη της ΝΔ θα βρει τη χώρα με μια συγκυβέρνηση Δεξιάς - Ακροδεξιάς, που όσα ζήσαμε αυτά τα 4 χρόνια, με υποκλοπές, χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, διαφθορά, καταστολή, θα μοιάζουν με παιδική χαρά. Μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μπορεί να ματαιώσει οριστικά την επιχειρούμενη συνωμοσία Μητσοτάκη - Ακροδεξιάς κατά της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου, κατά της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Οι ευθύνες όλων των δημοκρατικών, προοδευτικών δυνάμεων είναι εξίσου ιστορικές».

Βελόπουλος: Ξένες ανεξάρτητες αρχές να ελέγξουν το λογισμικό σύστημα των εκλογών

Ερωτηθείς για την πρόσφατη δήλωσή του περί νοθείας των επερχόμενων εκλογών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε με έμφαση πως η πρότερη κατάσταση της σημερινής κυβέρνησης με τις παρακολουθήσεις δημιουργεί εύλογο προβληματισμό.
Ζήτησε μάλιστα να ελεγχθεί από ξένες ανεξάρτητες αρχές και εμπειρογνώμονες το νέο λογισμικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί σε αυτές τις εκλογές για την καταμέτρηση των ψήφων και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Μπανανία η ελληνική Δημοκρατία – Φωτογραφικοί νόμοι για να κοπούν κόμματα, εξαγοράζουν βουλευτές, δικαστές, νοθεία ενόψει

Η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι μπανανία…η χώρα παραμένει επίκεντρο διαφθοράς, πολιτικής σήψης και παρακμής, έγραφε εξάλλου το Bankingnews στις 24/4.
Πλησιάζουν οι εκλογές στις 21 Μαΐου 2023 και μόλις ένα μήνα πριν έχουν συμβεί τα εξής

1)Φωτογραφικοί νόμοι για να μπλοκάρουν ένα κόμμα που θα ελάμβανε το 5% των ψηφοφόρων ή 300.000 πολίτες με πρόσχημα ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία.

Το πρόσχημα αυτό αποτελεί προσβολή σε 300.000 έλληνες που κινούνται δημοκρατικά ενώ νοθεύεται το εκλογικό αποτέλεσμα.
Σε αυτή την αθλιότητα πρωτοστατεί η ΝΔ με αρχηγό τον Μητσοτάκη.
Ο νόμος είναι αντισυνταγματικός αλλά ο Άρειος Πάγος… ο θεματοφύλακας του Συντάγματος χορεύει στα κελεύσματα των υπουργών της κυβέρνησης…
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο Ντογιάκος είναι ο παναθηναικάκιας όπως τον ονόμαζε ο Σαμαράς, ο λειτουργός της δικαιοσύνης που έφθασε σε αυτό το αξίωμα γιατί έκανε όλες τις βρώμικες δουλειές των πολιτικών.

2)Οργιάζουν οι φήμες ότι εξαγόρασαν ή σχεδιάζουν να εξαγοράσουν βουλευτές άλλων κομμάτων ειδικά συγγενικών πολιτικών χώρων όπως της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου.
Ήδη το κόμμα αυτό ένα μήνα πριν τις εκλογές βρίσκεται σε χάος, στελέχη αποχωρούν με αλληλοκατηγορίες.

3)Ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί αποκαλύπτουν πως επιχειρηματίες και πολιτικοί επιχείρησαν να τους δωροδοκήσουν για να υλοποιήσουν το βρώμικο σχέδιο να μπλοκάρουν ένα κόμμα.
Δικαστές συναντώνται σε σπίτια… για να πάρουν γραμμή πως θα κινηθούν και τι θα πράξουν.

4)Έχει προηγηθεί η παρακολούθηση 5.500 ελλήνων με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια… πρόκειται για μια ατιμωτική πράξη, παράνομη που έχουν καταδικάσει εντός και εκτός Ελλάδος…

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης Ελλάδος, μια ωραία μπανανία κατ΄ επίφαση συνταγματικής δημοκρατίας…
Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια διαιωνίζεται η φαυλότητα, η παρανομία αλλά με μεθόδους ωραιοποίησης και προπαγάνδας… αποσιωπούνται τα εγκλήματα που συντελούνται.

To εκλογικό αποτέλεσμα είναι νοθευμένο αλλά η νοθεία λαμβάνει νόμιμα χαρακτηριστικά… στην Ελλάδα δια μεθόδων απαγορεύσεων τύπου Βορείου Κορέας... η δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν καταρρεύσει…

mystiki.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης