Τελευταία Νέα
Πολιτική

H πρώτη εμφάνιση στην ΕΡΤ της Ελένης Χρονοπούλου - Η ερώτηση για Γεωργούλη, τι απάντησε

H πρώτη εμφάνιση στην ΕΡΤ της Ελένης Χρονοπούλου - Η ερώτηση για Γεωργούλη, τι απάντησε
Η παρέμβαση της Δώρας Τσαμπάζη
Σχετικά Άρθρα
Στην ΕΡΤ εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Μαΐου, στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της έπειτα από την αποκάλυψη της καταγγελίας της κατά του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, η Ελένη Χρονοπούλου, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ειδικότερα, η Ελένη Χρονοπούλου ρωτήθηκε αναφορικά με τις καταγγελίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. "Το ξέρω ότι είναι προσωπική ερώτηση αλλά πρέπει να σας ρωτήσω", είπε ο Κώστας Παπαχλιμίτζος. Από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση, συνέχισε ο δημοσιογράφος και κυκλοφόρησε άγνωστο πώς το όνομά σας, εσείς κάνατε μια ανάρτηση αλλά δεν σχολιάσατε περαιτέρω το θέμα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς σχολιάζετε τώρα την εξέλιξη της υπόθεσης.
Και εκείνη του απάντησε: "Ο,τι είχα να πώ το είπα"... και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Τότε ήταν που παρενέβη η χήρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και βρισκόταν στο ίδιο πάνελ.
Η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε πως πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της αυτή, καθώς είναι ένα θέμα ευαίσθητο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια στην υπόθεση και να μην γίνουν προσωπικές ερωτήσεις. "Αυτό μόνο θέλω να πω", σχολίασε. Από την πλευρά της η Ελένη Χρονοπούλου, ευχαρίστησε με ένα χαμόγελο την κυρία Τσαμπάζη για τη στήριξή της και ανέφερε: "δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Ό,τι είχα να πω το είπα και το έκανα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης