Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει γι' αυτή την 4ετία - Κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ

Βαρβιτσιώτης: Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει γι' αυτή την 4ετία - Κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιαίτερη κριτική άσκησε ο κ. Βαρβιτσιώτης στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο
Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει για αυτή την τετραετία» και μάλιστα σε μια περίοδο «πρωτοφανών κρίσεων», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1». Αυτό, όπως επεσήμανε, του δίνει «απόλυτη αξιοπιστία να μπορεί με επάρκεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα να ζητά τη συνέχιση της λαϊκής εντολής» κόντρα στην «ανικανότητα, την ασυνέπεια και το ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε ειδικότερα στις «επιτυχίες της κυβέρνησης» και ιδίως στην ανάπτυξη, στη μείωση της ανεργίας στο μισό, στην αύξηση μισθών και στη μείωση της φορολογίας, στη μεταρρύθμιση του κράτους και στην ισχυροποίηση της θέσης της Ελλάδας στον κόσμο.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε σήμερα, παραμονές των εκλογών, να παρουσιάζεται ενώπιον του ελληνικού λαού και να λέει: εγώ αυτά που σας υποσχέθηκα το 2019 τα έκανα πράξη» και προτείνει ένα «ουσιαστικό, συγκροτημένο πρόγραμμα», δήλωσε.

Κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, ο κ. Βαρβιτσιώτης άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας, είναι «ανά πάσα στιγμή ικανός να ανέβει σε οποιαδήποτε βάρκα και σε οποιοδήποτε αφήγημα» και πρόσθεσε ότι «η ασυνέπεια και το ψέμα είναι κάτι το οποίο βλέπουμε συνέχεια στον πολιτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ».
Σημείωσε ότι, όταν δόθηκε ευκαιρία στον κ. Τσίπρα να κυβερνήσει, «μας έφερε στα βράχια» και «τάραξε τον κόσμο στους φόρους». Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας «ζητά την ευκαιρία να υποσχεθεί τα πάντα σε όλους», χωρίς συγκροτημένη πρόταση, τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης. Επιπλέον, επέκρινε τον κ. Τσίπρα για την αδυναμία του να αποδοκιμάσει στελέχη του για ακραίες δηλώσεις τους.
Ιδιαίτερη κριτική άσκησε ο κ. Βαρβιτσιώτης στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος, ενώ εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα περιβάλλον εξαιρετικής εκπαιδευτικής ελευθερίας, «μας λέει ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνουμε στο κρατικό μονοπώλιο που δεν φαίνεται να δίνει απαντήσεις στα αδιέξοδα για την ανώτατη εκπαίδευση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης