Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάνω από 300.000 Έλληνες θέλουν να εκδικηθούν για τις παρανομίες της κυβέρνησης, κομματικό όργανο ο Άρειος Πάγος

Πάνω από 300.000 Έλληνες θέλουν να εκδικηθούν για τις παρανομίες της κυβέρνησης, κομματικό όργανο ο Άρειος Πάγος
Το εκλογικό αποτέλεσμα στις 21 Μαίου 2023 θα είναι ξεκάθαρα νοθευμένο.
Οι αποκαλύψεις ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου και συγκεκριμένα του Α1 τμήματος της ανώτατης δικαστικής αρχής για το Εθνικό κόμμα Έλληνες είχε προαποφασιστεί να κοπεί, αποδεικνύει ότι… οι δικαστές του Αρείου Πάγου είναι επίορκοι, καταπάτησαν το Σύνταγμα και προσβάλλουν τον θεσμό, μολύνουν το πολίτευμα και αποδεικνύονται κομματικό όργανο της κυβέρνησης…

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον βωμό της εξουσιομανίας και της μικροπολιτικής κάνει ακόμη ένα λάθος.
Ένας ηγέτης πρέπει να ενώνει την κοινωνία αλλά υπήρξε διχαστικός με τα εμβόλια…
Υποχρέωσε τους έλληνες να εμβολιαστούν και χλεύασε τους άλλους που διαφωνούσαν ως ψεκασμένους και επικίνδυνους για την δημόσια υγεία.
Σήμερα κανείς δεν εμβολιάζεται γιατί κατάλαβε την απάτη των εμβολίων.
Όμως ο Μητσοτάκης αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Ξανά ο Μητσοτάκης επέλεξε τον δρόμο του διχασμού.
Συνέταξε 3 νόμους παρωδία για να αποκλείσει ένα πολιτικό κόμμα το Εθνικό κόμμα Έλληνες που συγκέντρωνε στις δημοσκοπήσεις έως 300.000 ψήφους με πρόσχημα την κατάλυση της Δημοκρατίας πραγματικά ένα ανόητο επιχείρημα.
Διχάζει τους πολίτες, τους αποστερεί το δικαίωμα της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης και αντί να αφήσει την κοινωνία να εκφραστεί χρησιμοποίησε τις μαριονέτες επίορκους δικαστές να κόψουν ένα κόμμα… που στην πορεία αποδείχθηκε ότι ήταν προειλημμένη απόφαση.

Ο Μητσοτάκης ήθελε τα κόμματα εκτός Βουλής να αθροίζουν 9% ίσως και υψηλότερα, όσο αυξάνεται το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής τόσο μειώνεται το όριο της αυτοδυναμίας.
Με χειραγωγούμενα – νοθευμένα αποτελέσματα ο Μητσοτάκης απεργάζεται εκλογές στημένες κατά τα πολιτικά του συμφέροντα, αυτό όμως δεν ονομάζεται αντιπροσωπευτική δημοκρατία αλλά φιάσκο, χειραγωγούμενη δημοκρατία…

Συνολικά 300.000 έλληνες θέλουν να εκδικηθούν για τον αποκλεισμός τους, για την αποστέρηση του δικαιώματος επιλογής ενός κόμματος.

Οι επιλογές

Ο Ηλίας Κασιδιάρης του Εθνικού Κόμματος Έλληνες δηλώνει ότι ετοιμάζει τα σχέδια του για την επόμενη κάλπη στις 2 Ιουλίου 2023.
Ωστόσο προϋποθέτει ότι δεν θα υπάρξει συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ με 156 με 157 έδρες από τις 21 Μάιου…
Με βάση τα έως τώρα δεδομένα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαίου θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση με 156 έδρες ή 157 έδρες άπαξ και τα κόμματα εκτός Βουλής αθροιστικά βρίσκονται πάνω από 9%.
Η αγανάκτηση 300.000 ελλήνων είναι μεγάλη οι επιλογές είναι όμως πολύ περιορισμένες.
1)Αποχή.
Η αποχή ευνοεί το πρώτο κόμμα αφού μειώνεται ο παρανομαστής δηλαδή το εκλογικό σώμα επί των εγκύρων και ψηφισάντων.

2)Ψήφο σε άλλα κόμματα
Ένας δεξιός πατριώτης ψηφοφόρος π.χ. δεν μπορεί να ψηφίσει αριστερό κόμμα, αν και δεν αποκλείεται κάποιοι από τους 300.000 ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να εκδικηθούν τον Μητσοτάκη για το στημένο αποκλεισμό.
Όμως δεν θεωρούμε ότι η πλειοψηφία θα ψηφίσει αριστερά κόμματα…

3)Εκτιμούμε ότι δεν μπορούν να ανακοπούν η ΝΔ και οι σχεδιασμοί Μητσοτάκη αφού ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκλείεται να δώσει εντολή να ψηφίσουν οι δυνητικοί ψηφοφόροι του Εθνικού Κόμματος Έλληνες γραμμή να ψηφίσουν ένα κόμμα.
Έχει βαθιά αντίληψη της κατάστασης… ο ίδιος υποστηρίζει ότι ετοιμάζεται για την επόμενη κάλπη στις 2 Ιουλίου.
Νέα κάλπη θα υπάρξει μόνο εάν ο Μητσοτάκης μπορεί να κερδίσει την αυτοδυναμία αλλά και πάλι θα πάρει μεγάλο πολιτικό ρίσκο.

Η οργή 300.000 πολιτών είναι δεδομένη…
Ουδέποτε στην ιστορία διαιρέθηκε και πολώθηκε τόσο πολύ η ελληνική κοινωνία.
Το εκλογικό αποτέλεσμα στις 21 Μαίου 2023 θα είναι ξεκάθαρα νοθευμένο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης