Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει ο Ανδρουλάκης: Δεν θα στηρίξουμε για πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα

Επιμένει ο Ανδρουλάκης: Δεν θα στηρίξουμε για πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα
Ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει, και εάν θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη, θα γίνουν με άλλα πρόσωπα, και όχι με το ΠΑΣΟΚ, επέμεινε
Σχετικά Άρθρα
Αρνητικός στα σενάρια συγκυβέρνησης με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ – με πρωθυπουργού τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα- εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει, και εάν θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη, θα γίνουν με άλλα πρόσωπα, και όχι με το ΠΑΣΟΚ, επέμεινε, διευκρινίζοντας ότι το μέλλον της πατρίδας δεν είναι μεταξύ του ελιτισμού του κ. Μητσοτάκη και του λαϊκισμού του Αλέξη Τσίπρα.
Υπάρχει τρίτος δρόμος συνεργασιών, συγκλίσεων προσώπων κοινής αποδοχής που μπορούν να φέρουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα, παρατήρησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι αν αυτά τα κόμμα συμφωνούν ότι πρέπει να πάνε με τον αρχηγό τους μέχρι τέλους, ας υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο και όποιος είναι πρώτος να συγκυβερνήσουν να τον κάνουν πρωθυπουργό.
Τα δύο αυτά πρόσωπα (σ.σ Μητσοτάκης – Τσίπρας) κρίθηκαν.
«Μπορούν να βγουν πρωθυπουργοί χωρίς εμάς, δεν βάζω κανένα βέτο εγώ» πρόσθεσε.
Θα αφήσω εγώ τη χώρα μου στα νύχια συστημάτων εξουσίας, τα οποία το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να χαϊδεύουν ισχυρά συμφέροντα για την καρέκλα; διερωτήθηκε.
«Δεν μπορώ να αποδεχθώ το ‘’παιχνίδι’’ που κάνει η ΝΔ, να λέει ότι εγώ και το ΠΑΣΟΚ, που θυσιάστηκε για να μείνει η χώρα στη ζώνη του ευρώ, θα συγκυβερνήσω με τον Βαρουφάκη… Είναι πιθανότερο να συγκυβερνήσει ο Μητσοτάκης με τον Βαρουφάκη παρά εγώ» σημείωσε.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «η παραχάραξη της ιστορίας κάνει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη να έχει το θράσος να θέλει να εντάξει το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που θυσιάστηκε να μείνει η χώρα στο ευρώ και στην ευρωπαϊκή προοπτική, με τον Βαρουφάκη, πάει πάρα πολύ».
Ο κ. Τσίπρας με όλα αυτά που κάνει, προσπαθώντας να μιμηθεί το ΠΑΣΟΚ και τα συνθήματα του, γίνεται απλά ένας τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου, δήλωσε ακόμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης