Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέχεια των προεκλογικών περιοδειών με το βλέμμα στην κάλπη της 21ης Μαΐου – Οι σημερινές επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών

Συνέχεια των προεκλογικών περιοδειών με το βλέμμα στην κάλπη της 21ης Μαΐου – Οι σημερινές επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών
Πυκνές οι προεκλογικές περιοδείες των πολιτικών αρχηγών
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν καθημερινά τις προεκλογικές τους περιοδείες, με την πολιτική αντιπαράθεση να βρίσκεται στα ύψη.
Καθαρή νίκη ώστε να μην αμφισβητείται ζήτησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open.
Ο κ. Μητσοτάκης στις θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Κυβερνήτη της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας, David Hurley, στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια, θα παρακαθήσει στο γεύμα που παραθέτει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμήν του Γενικού Κυβερνήτη της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Το απόγευμα της Τρίτης 2/5 ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε συζήτηση με πολίτες με θέμα την υγεία, στο Ωδείο Αθηνών.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στις 12:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στις Σέρρες. Θα συνομιλήσει με πολίτες, με σημείο εκκίνησης τις οδούς Ερμού και Παναγή Τσαλδάρη, στις 18:30.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, επισκέπτεται σήμερα τον Πύργο Ηλείας. Η κεντρική ομιλία του έχει προγραμματιστεί για τις 19:30, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης