Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργή Μπακογιάννη για την επίθεση στον Πλεύρη και στην οικογένειά του: «Πόσο ξεφτιλισμένοι, γελοίοι και θρασύδειλοι»

Οργή Μπακογιάννη για την επίθεση στον Πλεύρη και στην οικογένειά του: «Πόσο ξεφτιλισμένοι, γελοίοι και θρασύδειλοι»
"Πόσο ξεφτιλισμένοι, γελοίοι και θρασύδειλοι μπορεί να είστε όταν επιτίθεστε σε ένα 8χρονο αγόρι και ένα 13χρονο κορίτσι;" έγραψε στο Twitter η βουλευτής της ΝΔ

Με μία οργισμένη ανάρτηση, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε την χθεσινή επίθεση με γιαούρτια που έγινε χθες σε βάρος του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη τη στιγμή που έτρωγε σε μεζεδοπωλείο των Πετραλώνων μαζί με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.
"Πόσο ξεφτιλισμένοι, γελοίοι και θρασύδειλοι μπορεί να είστε όταν επιτίθεστε σε ένα 8χρονο αγόρι και ένα 13χρονο κορίτσι;" έγραψε στο Twitter η βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενη στον γιο και την κόρη του υπουργού Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση έγινε γνωστή χθες από την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο κ. Πλεύρης, "ανεβάζοντας" στα social media και φωτογραφίες από τα ρούχα των παιδιών του μετά την επίθεση με τα γιαούρτια.
"Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι, στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. 'Αθλιοι.
Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα, την οικογένεια μου. Αυτοί είναι"
 σχολίασε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης