Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Πρωτομαγιά των πολιτικών αρχηγών με… άρωμα εκλογών – Που θα βρεθούν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας

Η Πρωτομαγιά των πολιτικών αρχηγών με… άρωμα εκλογών – Που θα βρεθούν Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας
Στη Δραπετσώνα το απόγευμα ο Α. Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές στις 21 Μαίου και οι πολιτικοί αρχηγοί ρίχνονται στη μάχη των περιοδειών και επισκέψεων εντός και εκτός Αττικής ζητώντας τη στήριξη των πολιτών στις κάλπες.
Σήμερα, Πρωτομαγιά, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκης, στις 12:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών στην Κηφισιά, απ΄ όπου αναμένεται να αναφερθεί στο δίλημμα των εκλογών, στην κρισιμότητα της πρώτης κάλπης, αλλά και στις παγίδες ακυβερνησίας και των περιπετειών που κρύβει η απλή αναλογική, που όπως έχει πει «θα ακυρωθούν μόνο με ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα νίκης την 21η Μαΐου».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στις 19:30 σε εκδήλωση – συναυλία του κόμματος για την Πρωτομαγιά, στον πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα. «Κατά πάσα βεβαιότητα, κατά πάσα βεβαιότητα, το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση» στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη χθες ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα για να έρθει η αλλαγή, δεν υπάρχει αλλαγή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο».
Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, θα βρεθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, θα βρεθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης