Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κηφισιά: Προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη και κεράσματα στο εκλογικό κέντρο Γεωργιάδη

Κηφισιά: Προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη και κεράσματα στο εκλογικό κέντρο Γεωργιάδη
Το κάλεσμα Γεωργιάδη
Σχετικά Άρθρα
Ραντεβού στην Κηφισιά με τους πολίτες δίνει σήμερα, Πρωτομαγιά, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία με το βλέμμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 12:00 σε συγκέντρωση πολιτών στο Εμπορικό Κέντρο Κηφισιάς, όπου αναμένεται να επαναλάβει το δίλημμα των εκλογών, να αναφερθεί στα πεπραγμένα της 4ετίας, αλλά και στους στόχους για την επόμενη.

Τα κεράσματα Γεωργιάδη

Ωστόσο, πριν την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, ο Άδ. Γεωργιάδης καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί το εκλογικό του κέντρο για κεράσματα.
«Καλό μήνα στις 12:00, στο Κέντρο της Κηφισιάς μιλάει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης. Θα είμαστε όλοι εκεί να τον υποδεχτούμε!», σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης.
Συμπληρώνει ότι ακριβώς απέναντι από τον χώρο που θα μιλήσει ο κ. Μητσοτάκης στον 1ο όροφο είναι το εκλογικό του κέντρο. «Έχει μεγάλο μπαλκόνι και θα κερνάμε και νερά, γλυκά και αναψυκτικά για όλους όσους μας επισκεφθούν, πριν την ομιλία. Θα είμαστε εκεί με την Ε. Μανωλίδου», προσθέτει.
georgiadis_6.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης