Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ελλάδα στις 1-3/5 ο Γενικός Κυβερνήτης της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας – Οι συναντήσεις και η μετάβαση στη Λήμνο

Στην Ελλάδα στις 1-3/5 ο Γενικός Κυβερνήτης της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας – Οι συναντήσεις και η μετάβαση στη Λήμνο
Την Τρίτη 2/5 στο Μαξίμου θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Γενικός Κυβερνήτης της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας, David Hurley, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, από αύριο, Δευτέρα 1η Μαΐου έως και την Τετάρτη 3/5.
Στο πλαίσιο αυτής, την Τρίτη 2/5 στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στις 12:05 η επίσημη τελετή υποδοχής του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Αμέσως, μετά στις 12:15 θα λάβει χώρα, η κατ’ ιδίαν συνάντηση του Γενικού Κυβερνήτη της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Στη συνέχεια, στις 13:00, ο David Hurley θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στις 13:30, θα παρακαθήσει σε επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του.
Το απόγευμα στις, 16:30, ο David Hurley θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και στις 19:00 θα έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του αρχηγού της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Γεώργιο Κατρούγκαλο.

Στη Λήμνο

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, ο Γενικός Κυβερνήτης της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβούν στη Λήμνο, για την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης, πριν από 108 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης