Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεραπετρίτης: Η ΝΔ θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο για να μην συμμετάσχει το εθνικό κόμμα Έλληνες στις εκλογές

Γεραπετρίτης: Η ΝΔ θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο για να μην συμμετάσχει το εθνικό κόμμα Έλληνες στις εκλογές
Είναι όχι μόνο ένα δημοκρατικό αίτημα αλλά νομίζω ότι είναι και μια ύψιστη απόδοση τιμής προς την ίδια την Δημοκρατία, που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε είπε με το βλέμμα στην εκλογική διευκόλυνση της ΝΔ ο υπουργός Επικρατείας
«Η ΝΔ θα καταθέσει υπόμνημα στον 'Αρειο Πάγο στο οποίο θα αναφέρει τους λόγους που κατά την άποψή της το εθνικό κόμμα Έλληνες δεν θα πρέπει να ανακηρυχθεί υποψήφιο στις εθνικές εκλογές» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στο Sta Channel.
Ο υπουργός Επικρατείας ερωτηθείς για το «εάν η ΝΔ πρόκειται να καταθέσει προσφυγή κατά του κόμματος καθώς το χρονικό περιθώριο λήγει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 29/4» απάντησε πως «η ΝΔ ήταν σε αυτό το επίπεδο πάρα πολύ κάθετη.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει μια εγκληματική οργάνωση η οποία θα μπορέσει να εισέλθει στην Βουλή.
Είναι όχι μόνο ένα δημοκρατικό αίτημα αλλά νομίζω ότι είναι και μια ύψιστη απόδοση τιμής προς την ίδια την Δημοκρατία, που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε.
Για τον λόγο αυτό, προφανώς η ΝΔ που ήταν και η επισπεύδουσα πολιτική δύναμη των σχετικών διατάξεων που ψηφίστηκαν από την Βουλή, θα καταθέσει υπόμνημα στο οποίο θα αναφέρει τους λόγους που κατά την άποψή της το κόμμα του κ. Κασιδιάρη να μην ανακηρυχθεί υποψήφιο στις εκλογές».
Ερωτηθείς «εάν η ΝΔ θα καταθέσει υπόμνημα μόνο για το κόμμα Έλληνες ή και για άλλα όπως του κ. Νίκου Νικολόπουλου» ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε ότι «προς ώρας, ναι, μόνο για του κ. Κασιδιάρη» καθώς «είναι αυτό που είναι προφανές ότι υπάρχει η διασύνδεση με καταδίκη στελέχους του για εγκληματική οργάνωση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης