Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Τα λεφτόδεντρα του Μητσοτάκη είναι φυλλοβόλα μόνο για τους έχοντες

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Τα λεφτόδεντρα του Μητσοτάκη είναι φυλλοβόλα μόνο για τους έχοντες
Σχόλιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την παροχολογία Μητσοτάκη
«Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να υπερβεί σε παροχολογία και το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του κ. Τσίπρα. Μια μέρα αφού ο ΟΟΣΑ ανακοίνωσε ότι οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα μειώθηκαν τα τελευταία χρόνια, ενώ οι φόροι επί των μισθών αυξήθηκαν, ο κ. Μητσοτάκης υπόσχεται αύξηση των μισθών κατά 25%», εκτιμά σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
«Πως θα το πετύχει αυτό ο κ. Μητσοτάκης, με τα ξένα κεφάλαια που αγοράζουν κατά συρροήν ακίνητη περιουσία, μετατρέποντας την χώρα σε ένα ατελείωτο real estate; Με τις δήθεν επενδύσεις της golden visa που εχθές κιόλας πήρε και άλλη μια τρίμηνη παράταση;
Ή μήπως με την διαρκή μείωση της φορολογίας των μερισμάτων και την αύξηση των κερδών των πλουσιότερων;
Τα λεφτόδεντρα του κ. Μητσοτάκη είναι μάλλον φυλλοβόλα μόνο για τους έχοντες και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα ελληνικά νοικοκυριά.
Οι επαγγελματίες, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ο κόσμος της εργασίας δεν μπορούν να ξεγελαστούν άλλο από τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ.
Γνωρίζουν ότι η αύξηση των μισθών, η αύξηση των εισοδημάτων τους απαιτεί συνολικό σχέδιο και πρόγραμμα για την οικονομία και τις παραγωγικές επενδύσεις, σχέδιο για το κοινωνικό κράτος, σχέδιο για τα δημόσια οικονομικά με ανθρωποκεντρικό πρόσωπο.
Πρόγραμμα που μόνο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει, και έχει την γνώση και την θέληση να τα εφαρμόσει», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης