Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ποδοπάτησε και πρόδωσε την εντολή του κόσμου - Θα είμαι υποψήφια στην Εύβοια

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ποδοπάτησε και πρόδωσε την εντολή του κόσμου - Θα είμαι υποψήφια στην Εύβοια
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας πρόδωσε τον κόσμο και ποδοπάτησε όχι απλώς τα όνειρα και τις προσδοκίες του, αλλά και τη δημοκρατική εντολή του
«Αποφάσισα η μία από τις τρεις περιφέρειες στις οποίες θα κατέλθω στις εκλογές της 21ης Μαΐου, να είναι η πατρίδα μου η Εύβοια, η οποία επλήγη βαρύτατα.
Και ειδικά η Βόρεια Εύβοια από την Αιδηψό επλήγη από αυτή την φοβερή πυρκαγιά.
Αφέθηκε εγκαταλελειμμένη και με την υποψηφιότητά μου εκεί θέλω ακριβώς να υπογραμμίσω ότι αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελέστηκε, όπως και το έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας, δεν πρόκειται να ξεχαστεί» ανέφερε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, εν όψει των επικείμενων εκλογών.
Παράλληλα, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφορικά με το σχέδιο «Δήμητρα» του ΜέΡΑ25, μεταξύ άλλων είπε: «Η ''Πλεύση Ελευθερίας'' το έχει πει με όλους τους τρόπους:
Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες, απευθυνόμαστε στην κοινωνία.
Γι’ αυτό και το σύνθημά μας από την προηγούμενη περίοδο ήταν: ''Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Κοιτάμε μπροστά, δεν περιοριζόμαστε''.
Συνεπώς δεν κρύβουμε φυσικά ότι έχουμε πάρα πολλές αριστερές αρχές και αναφορά σε αξίες της Αριστεράς, τις οποίες όμως εμείς τιμούμε και δεν τις παραβιάζουμε.
Θεωρώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να αναλωνόμαστε σε αναλύσεις διακηρύξεων και τοποθετήσεων είτε του κ. Βαρουφάκη είτε του κ. Τσίπρα είτε του κ. Μητσοτάκη, οι οποίοι είναι πάρα πολύ ξεκάθαρο ότι διαγκωνίζονται και οι τρεις για να γίνουν κυβέρνηση.
Οι μεν Τσίπρας - Μητσοτάκης ως κυρίαρχα κόμματα, ο δε κ. Βαρουφάκης ως υποστύλωμα, διότι εμάς η δική μας πρόθεση, η πρόθεση της Πλεύσης Ελευθερίας είναι να αποκτήσει επιτέλους η Βουλή πραγματική αντιπολίτευση και να αποκτήσουν επιτέλους οι πολίτες πραγματική φωνή μέσα στη Βουλή».
Ως προς ενδεχόμενη στήριξη κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές, με ψήφο ανοχής, τόνισε:
«Δεν θα δώσουμε ούτε ανοχή ούτε στήριξη.
Και το λέω ξεκάθαρα. Το έχω πει σε όλους τους τόνους.
Βλέπετε οι άλλοι κρύβονται και κοροϊδεύουν διότι στα αλήθεια προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο, να πάρουν την ψήφο του και μετά να κάνουν πράγματα τα οποία παρασκηνιακά έχουν προσυμφωνήσει αλλά δεν τα λένε στους πολίτες».
Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Φυσικά τον κρίνω πολύ αρνητικά. Αξιολογώ πάρα πολύ αυστηρά και αμετάκλητα το γεγονός ότι ως ένας άνθρωπος της γενιάς μου -τρία χρόνια μεγαλύτερός μου- ανέλαβε μια ευθύνη που αναλογεί και που ενσάρκωσε την ελπίδα όχι μόνο για τη γενιά μας αλλά και για τις μεγαλύτερες και τις μικρότερες γενιές.
Πρόδωσε τον κόσμο και ποδοπάτησε όχι απλώς τα όνειρα και τις προσδοκίες του, αλλά και τη δημοκρατική εντολή του. Αυτό λοιπόν εγώ το θεωρώ όχι απλώς ασυγχώρητο αλλά εγκληματικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης