Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυκνές οι προεκλογικές επισκέψεις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών με το βλέμμα στις κάλπες της 21ης Μαΐου

Πυκνές οι προεκλογικές επισκέψεις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών με το βλέμμα στις κάλπες της 21ης Μαΐου
Στόχος τους είναι να «οργώσουν» όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις και νομούς ανά την Ελλάδα στις μέρες που απομένουν μέχρι το στήσιμο της κάλπης
Σχετικά Άρθρα
Μπαράζ περιοδειών ανά την Ελλάδα πραγματοποιούν οι πολιτικοί αρχηγοί, ζητώντας την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αλλά και ξετυλίγοντας τους στόχους τους σε περίπτωση νίκης του κόμματός τους για την επόμενη τετραετία.
Στόχος τους είναι να «οργώσουν» όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις και νομούς ανά την Ελλάδα στις μέρες που απομένουν μέχρι το στήσιμο της κάλπης.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, Τετάρτη 26/4, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η παρουσίαση θα γίνει στις 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Αύριο, Πέμπτη 27/4, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Ξάνθη και θα μιλήσει το απόγευμα σε συγκέντρωση πολιτών στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.
Την Παρασκευή 28/4 ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στο 8ο Οικονομικό φόρουμ των Δελφών, αφού προηγουμένως βρεθεί στην Άμφισσα, ενώ οι επόμενοι σταθμοί των επισκέψεών του θα είναι το Σάββατο 29/4 η Ιτέα και η Ναύπακτος.

Στην Ιτέα ο Τσίπρας

Την Ιτέα επισκέπτεται σήμερα, Τετάρτη 26/4, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, στις 17:30 το απόγευμα ο κ. Τσίπρας θα συνομιλήσει με πολίτες στο bace 89 cafe.
Θα προηγηθεί το μεσημέρι (στις 14:00) η συμμετοχή του στο 8ο Οικονομικό φόρουμ των Δελφών.
Ο κ. Τσίπρας αναμένεται την Παρασκευή 28/4 να επισκεφτεί τη Χίο.

Το πρόγραμμα Ανδρουλάκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 26/4 (στις 17:00) με υγειονομικούς, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης