Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λάβρος ο Μυλωνάκης κατά Βελόπουλου: Κοροϊδεύει τον λαό - Το κόμμα λειτουργεί σαν εγκληματική οργάνωση - Θα κάνω αποκαλύψεις

Λάβρος ο Μυλωνάκης κατά Βελόπουλου: Κοροϊδεύει τον λαό - Το κόμμα λειτουργεί σαν εγκληματική οργάνωση - Θα κάνω αποκαλύψεις
Ερωτηθείς γιατί δεν τα κατήγγειλε νωρίτερα όλα αυτά, ο κ. Μυλωνάκης απάντησε ότι έχασε πια την εμπιστοσύνη που είχε στο κόμμα
Σχετικά Άρθρα
Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, εξαπέλυσε ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Κυριάκου Βελόπουλου και του τρόπου λειτουργίας του κόμματος, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του αυτό.
Μιλώντας στα "Παραπολιτικά", ο κ. Μυλωνάκης χαρακτήρισε τον πρόεδρο την Ελληνικής Λύσης ξανά ως πολιτικό απατεώνα, και ότι κοροϊδεύει την κοινωνία ενώ μάλιστα έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση» όταν αναφέρθηκε στο κόμμα:
"Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών.
Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει" δήλωσε χαρακτηριστικά.
κ.Βελόπουλος έχει μάθει να θυματοποιεί τον εαυτό του ότι φταίνε όλο οι άλλοι, να χειρίζεται τους ανθρώπους κατά το δοκούν, όπως θέλει με διάφορους τρόπους" τόνισε επίσης.
Παράλληλα, όπως είπε, "θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή".

"Αυτή η εγκληματική οργάνωση - που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος", τόνισε και πρόσθεσε:
κύριος Μυλωνάκης συνεχίζει λέγοντας ότι "για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ.
Χρειάζεται και ένας λογιστής.

Οι αποκαλύψεις Μυλωνάκη με... ονόματα 

Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή".
Αναφορικά με τη δήλωσή του ότι θα ζητήσει κομματικό έλεγχο, για τα χρήματα που διαχειρίζεται το κόμμα, ο κ. Μυλωνάκης δήλωσε στα Παραπολιτικά:
"Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του.
800 χιλιάδες είναι η επιχορήγηση το χρόνο, 200 χιλιάδες είναι για τα ιδρύματα.
Είναι μετά τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές.
Εμείς δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000€ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500€ είναι μαύρα σε ένα φάκελο.
Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000€, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000€.
 Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν".
Ερωτηθείς γιατί δεν τα κατήγγειλε νωρίτερα όλα αυτά, ο κ. Μυλωνάκης απάντησε ότι έχασε πια την εμπιστοσύνη που είχε στο κόμμα.
"Είχα εμπιστοσύνη τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου.
Δεν κάνω μηνύσεις ούτε αγωγές εγώ, εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος να δούμε που πήγαν τα λεφτά.
Με αποδείξεις κλπ. 
Δεν έχω εμπιστοσύνη, όταν κορόιδευσε, όταν παραμύθιασε όταν τον φίλο υποτίθεται που είχε και τώρα με αποκαλεί ο τέως, με αποκαλεί πολιτικό σκουπίδι, με αποκαλεί ψεύτη και διεφθαρμένο άρα πρέπει να δικαιολογήσει ότι είμαι διεφθαρμένος. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, εγώ ζητάω έλεγχο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης