Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκηνικό διάλυσης στην Ελληνική Λύση μετά τις αποχωρήσεις βουλευτών - Άγρια κόντρα Βελόπουλου με Μυλωνάκη

Σκηνικό διάλυσης στην Ελληνική Λύση μετά τις αποχωρήσεις βουλευτών - Άγρια κόντρα Βελόπουλου με Μυλωνάκη
"Όταν μιλάς για κάθαρση, δε συνομιλείς με «λερωμένους" υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Νέα επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, εξαπέλυσε ο Αντώνης Μυλωνάκης που αποχώρησε τα τελευταία 24ωρα από το κόμμα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τελείωσε ο Βελόπουλος και θα το δείτε στις εκλογές».
«Όταν μιλάς για κάθαρση, δε συνομιλείς με «λερωμένους» υποστήριξε τη Δευτέρα 24/4 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε με τον πρώην βουλευτή του κόμματος, χαρακτηρίζοντάς τον γυρολόγο.
Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει στηθεί σκηνικό διάλυσης στην Ελληνική Λύση, αφού μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να στείλει σε άλλες εκλογικές περιφέρεις τους τρεις βουλευτές που φέρονται -σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας - ως συνομιλητές της ΝΔ, αποχώρησαν από το κόμμα η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου και ο Αντώνης Μυλωνάκης.
Στο παρασκήνιο της αποχώρησής του αναφέρεται σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις τα τελευταία 24ωρα ο Α. Μυλωνάκης, ο οποίος σήμερα, Δευτέρα 24/4, σχολίασε  και την ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Όταν μιλάς για κάθαρση, δε συνομιλείς με λερωμένους

Όταν μιλάς για κάθαρση, δε συνομιλείς με «λερωμένους» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, αναφερόμενος στο σκηνικό διάλυσης που επικρατεί στο κόμμα του μετά τις αποχωρήσεις δύο βουλευτών, της Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου και του Αντώνη Μυλωνάκη.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Βελόπουλος χαρακτήρισε τον Αντώνη Μυλωνάκη γυρολόγο που μιλάει πολύ και εκτίθεται,ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλο κόμμα.
Κληθείς να σχολιάσει τις αποχωρήσεις δύο βουλευτών του κόμματος, επανέλαβε ότι στηρίζει τις αποφάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος.
«Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι είχε απόλυτο δίκιο στην επιλογή της. Εμείς ως κόμμα θέλαμε να κάνουμε μια κάθαρση. Κάθαρση στον τόπο, διαφάνεια παντού και όχι σκιές. Και όπως αποδεικνύεται η επιτροπή έκανε κάθαρση», είπε χαρτακτηριστικά.
«Κανένας δεν λασπολογεί κανέναν, εμείς πήραμε τα δημοσιεύματα, έγινε χαμός στο κόμμα, η επιτροπή δεοντολογίας κάλεσε τους συγκεκριμένους να εξηγήσουν, όχι σε απολογία, ο συγκεκριμένος τέως υποψήφιος ούτε καν έστειλε επιστολή, ούτε το αυτονόητο δεν έκανε, γιατί υπάρχουν και όργανα, δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Σε αυτό το κόμμα πρωτοκλασάτα άτομα είναι μόνο οι ψηφοφόροι του και όποια στελέχη σοβαρά. Όταν σε καλεί η επιτροπή δεοντολογίας να στείλεις μια επιστολή, να εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει με το δημοσίευμα και δεν την στέλνεις, θεωρώ ότι από εκεί και πέρα, η ασέβεια προς τα όργανα, είχε και το αποτέλεσμά της», πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος.
Κληθείς να απαντήσει εάν έχει υποψηφίους από την Χρυσή Αυγή είπε πως «αυτά τα λέει αυτός. Δεν ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης, που το ξέρει;».
Ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Λύση δεν θα μετάσχει στις διαδικασίες για το σχηματισμό κυβέρνησης μετά της εκλογές.
«Αυτοί που το επιχείρησαν αποπέμφθηκαν πυξ αλαξ. Δεν πρόκειται η ΝΔ να συγκυβερνήσει με εμάς γιατί εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε, όχι να συγκυβερνήσουμε. Με κανένα κόμμα. Μόνοι μας μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με κανέναν τους», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.
Σημειώνεται ότι χθες ο κ. Βελόπουλος σε ανάρτησή του στο twitter, στη σκιά των δύο αποχωρήσεων από το κόμμα και όσα ακούγονται, ανέφερε πως «προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά.... "σκουπίδια" και ψεύτες για μια καρέκλα! Καμία σκιά στην Ελληνική Λύση.! Μόνοι θα πάμε μέχρι τέλους!»
velop_2.JPG

Μυλωνάκης: Τελείωσε ο Βελόπουλος και θα το δείτε στις εκλογές -  Πολιτικός απατεώνας

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Α. Μυλωνάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1  κατηγόρησε τον Κ. Βελόπουλο ότι «έστησε» την ιστορία με την «δήθεν αποστασία» για να βγάλει από τη μέση βουλευτές του κόμματος που εξέφραζαν πολιτικό λόγο και διαφωνίες με τις κινήσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης.
«Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Μέχρι χθες έλεγα μήπως ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν είναι τόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας. Όμως μετά την ανάρτηση του με την οποία έλεγε εμένα «σκουπίδι, πολιτικό trash που γυρίζω στα κανάλια», από σήμερα τελείωσε ο Βελόπουλος και θα το δείτε στις εκλογές και δυστυχώς τελειώνει ένα κόμμα που υπηρέτησα 4 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάκης και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ότι βρίσκεται πίσω από το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Kontra news.
Ανέφερε μάλιστα ότι «ο Βελόπουλος κυκλοφόρησε ότι εγώ πήρα και την κ. Αλεξοπούλου, μια γυναίκα που έχει περάσει καρκίνο, για να καταλάβετε τον άνδρα και την συμπεριφορά του προς όλα τα στελέχη, ρωτήστε τους πάντες… πήρα και τον Αβδέλα και πήγα στην Βαλαωρίτου και είδα τον Δημητριάδη της ΝΔ. Εγώ δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου τον κ. Δημητριάδη, εκτός από όταν ήρθε στην Βουλή για τις υποκλοπές. Είπε δε , ότι μιλήσαμε παρουσία του Παύλου Μαρινάκη, τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ».
Καταγγέλλοντας οργανωμένη μεθόδευση από την πλευρά του Βελόπουλου, ο κ. Μυλωνάκης υποστήριξε ότι «το έκανε να περάσει στα μουλωχτά και δεν περίμενε την αντίδραση των βουλευτών. Έπρεπε να φθάσει η τελευταία στιγμή, να έχει κλείσει η Βουλή, να αρχίζει η προεκλογική περίοδος, να μην με καλέσουν να μιλήσω πουθενά και να γυρίζει αυτός και να λέει ότι θέλει».
Κατά τον ίδιο, «θέλει να αλλάξει όλη την κοινοβουλευτική ομάδα για να έχει νέους ανθρώπους, «ψαρωμένους» που δεν θα έχουν πολιτική άποψη και λόγο και όχι πολιτικούς άνδρες, όπως ο Μυλωνάκης. Τον Σεπτέμβριο είχαμε μεγάλη κρίση στο κόμμα για να μην έρθουν στελέχη της Χρυσής Αυγής στα ψηφοδέλτια. Εγώ αντέδρασα έντονα. Τελικώς ήρθαν και είναι υποψήφιοι. Πηγαίνετε στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι να δείτε τι γίνεται».
«Είναι ανόητος, εμένα δεν θα μου κολλήσει καμία ρετσινιά ο Βελόπουλος. Θέλει το μαγαζάκι μικρό, θέλει ένα περιπτεράκι με 6-7 καινούριους βουλευτές μέσα. Αυτόν τον θεομπαίχτη, αυτόν τον πολιτικό απατεώνα, που κορόιδεψε τον δήθεν φίλο του, αφού τον έστησε και πήγε να του κολλήσει την λαδιά του αποστάτη, να μην τον πιστέψει κανένας. Θα δώσω μάχη από εδώ και πέρα», τόνισε ο κ. Μυλωνάκης και συνέχισε λέγοντας πως «του δίνω 48 ώρες διορία για να βγει και να πει ότι έγινε λάθος. Ράγισε την καρδιά μου, με πρόδωσε ο δήθεν φίλος μου και εγώ θα γυρίσω στο κόμμα; Ο Βελόπουλος νομίζει ότι είναι αυτοκράτορας και εγώ τους αυτοκράτορες τους κρεμάω. Την τιμή και την υπόληψη μου δεν θα την θίξει κανένας».
«Μου ζήτησαν να πάω να κάνω το αγροτικό μου σε μονοεδρική και αν είμαι καλό παιδί να γυρίσω στην περιφέρεια μου; Τι λες ρε Βελόπουλε, που σε έβαλα στην Βουλή το 2019. Ήταν στο 2,8% τον Ιανουάριο του 2019 όταν πήγα εγώ στο κόμμα και το πήγα στο 4% το κόμμα. Θα δούμε τι θα γίνει με τον κ. Αβδέλα, ο οποίος με πήρε χθες το βράδυ και έκλαιγε και μου έλεγε άλλα… Αντιπρόεδρος της Βουλής, είναι σοβαρά πράγματα αυτά;», πρόσθεσε.
Ο κ. Μυλωνάκης ξεκαθάρισε ότι «δεν με προσέγγισε κανείς από την ΝΔ και ποτέ», αλλά και πως δεν αποχωρεί από την πολιτική, αλλά σε άμεσο χρόνο δεν θα είναι υποψήφιος με κάποιο κόμμα και επιστρέφει στην δημοσιογραφία, αποκαλύπτοντας ότι τις προηγούμενες ώρες είχε πρόταση συνεργασίας από το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου και από ακόμη ένα μικρό κόμμα που κινείται στην κεντροδεξιά.
Τέλος, αφήνοντας υπόνοιες και για τα οικονομικά του κόμματος και την διαχείριση τους, ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε ότι «μέσω στα Κάτω Πατήσια με ενοίκιο. Θα γίνουν από εδώ και πέρα έλεγχοι παντού. Που πήγαν τα λεφτά; Θα γίνουν έλεγχοι παντού και για όλα. Πού πήγαν τα λεφτά που δίναμε οι βουλευτές; Αφού πρόδωσε εμένα, νοιάζεται για τον παππού και την γιαγιά; Να πει εμένα πολιτικό σκουπίδι; Ποιος, Βελόπουλε, εσύ; Αξία σου έδωσα…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης