Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευχαριστίες Δένδια στη Γαλλίδα ΥΠΕΞ και τον Ιταλό ομόλογό του για τον απεγκλωβισμό Ελλήνων από το Σουδάν

Ευχαριστίες Δένδια στη Γαλλίδα ΥΠΕΞ και τον Ιταλό ομόλογό του για τον απεγκλωβισμό Ελλήνων από το Σουδάν
Οι αναρτήσεις του Ν. Δένδια
Σχετικά Άρθρα
Τη Γαλλίδα υπουργό Εξωτερικών, C.Colonna και τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών, A. Tajani, ευχαρίστησε ο Ν. Δένδιας για τη συνδρομή των χωρών τους στον ασφαλή απεγκλωβισμό Ελλήνων από το Σουδάν.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Δένδιας, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter, ευχαρίστησε θερμά τη Γαλλίδα ομόλογό του C.Colonna και την υφυπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, για τη συνδρομή τους στον ασφαλή απεγκλωβισμό από το Σουδάν ομάδας Ελλήνων και μελών των οικογενειών τους, συμπεριλαμβανομένων των 2 Ελλήνων τραυματιών, με γαλλικό αεροπλάνο.
Επίσης, ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε θερμά Ιταλό υπουργό Εξωτερικών, A. Tajani, για τη βοήθεια της χώρας του στον απεγκλωβισμό ομάδας 10 Ελλήνων και μελών των οικογενειών τους από το Σουδάν.
Σημειώνεται ότι στο Τζιμπουτί βρίσκονται πλέον ακόμη 10 Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους που απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν, όπως έκανε γνωστό νωρίτερα ο κ. Δένδιας και το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ η διαδικασία και ο συντονισμός με εταίρους στην ΕΕ και συμμάχους για τον απεγκλωβισμό και των υπολοίπων Ελλήνων και των μελών των οικογενειών τους βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στο Τζιμπουτί βρίσκεται η Πρέσβης της Ελλάδας στην Αιθιοπία και η Επίτιμη Πρόξενος της χώρας μας στο Τζιμπουτί για την υποδοχή των συγκεκριμένων Ελλήνων πολιτών και την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας.
δ2_5.JPG
δ3_1.JPG

Τηλεφωνική επικοινωνία με την ΥΠΕΞ Γερμανίας

Στο πλαίσιο του συνεχούς συντονισμού με Ευρωπαίους ομολόγους, ο κ. Δένδιας γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε σήμερα, Δευτέρα 24/4, με την υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Annalena Baerbock, αναφορικά με τα σχέδια για την παροχή βοήθειας στους Έλληνες στο Σουδάν και τον ασφαλή απεγκλωβισμό τους από τη χώρα.
d5.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης