Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γκρεμίσει αυτό το πελατειακό κράτος – O Μητσοτάκης θα ιδιωτικοποιήσει το νερό

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γκρεμίσει αυτό το πελατειακό κράτος – O Μητσοτάκης θα ιδιωτικοποιήσει το νερό
Στην ομιλία του κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι θα προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του νερού, εάν επανεκλεγεί
Σχετικά Άρθρα
Να συγκρουστούν με στερεότυπα, παθογένειες, νοοτροπίες δεκαετιών, κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Θέρμη.
«Δεν χτίσαμε εμείς αυτό το πελατειακό κράτος, είμαστε αυτοί που μπορούμε να το γκρεμίσουμε. Γιατί εμείς δεν γεννηθήκαμε πρίγκιπες, ούτε με την ιδέα ότι αυτό το κράτος μας ανήκει. Το κράτος ανήκει στον ελληνικό λαό, αυτόν και μόνο πρέπει να υπηρετεί», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε την ανάγκη να μην χαθεί ούτε μια μέρα, ούτε μια στιγμή μέχρι τις εκλογές και σημείωσε: «Εμείς δεν έχουμε άλλο τρόπο πέρα από την καθημερινή επαφή με τον πολίτη. Δεν έχουμε τα ισχυρά μέσα ενημέρωσης με το πλευρό μας, ούτε τις τρομακτικές οικονομικές δυνατότητες, εμείς δεν θα φτιάξουμε προβοκάτσιες, δεν θα δημιουργήσουμε ραδιουργίες, εμείς θα διεκδικήσουμε την ψήφο του λαού με επιχειρήματα».

Ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε και προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), λέγοντας: «Απευθύνομαι όμως και προς Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Θα πρέπει να υπάρξει μια τάξη σε αυτή την ασυδοσία, στοιχειώδεις κανόνες ισονομίας στην παρουσία όλων των κομμάτων, αυτό απαιτεί η Δημοκρατία. Θέλω να ζητήσω στοιχειώδεις κανόνες ουσιαστικού διαλόγου, όχι τοξικότητας, στην πορεία προς τις εκλογές. Αν ακολουθήσουν την τοξικότητα, καλώς να το κάνουν. Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Εμείς θα τους ταράξουμε στα επιχειρήματα, στον πολιτικό λόγο, στην ομαλότητα. Με τις ιδέες μας θα πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει η προοπτική μιας μεγάλης αλλαγής».

Στην ομιλία του κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι θα προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του νερού, εάν επανεκλεγεί και υπογράμμισε: «Οι Θεσσαλονικείς έχετε δώσει μεγάλους αγώνες για τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού, χρόνια τώρα. Και το μήνυμα που στείλατε βουλιάζοντας τις προάλλες την πλατεία Αριστοτέλους είναι ότι δεν τρώτε κουτόχορτο, γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ποιος και τι θέλει να κάνει και ξέρε πώς θα το αποτρέψετε, με την ψήφο σας στις 21 του Μάη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης