Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Αυξήσεις μισθών 25% έως το τέλος της επόμενης 4ετίας – Ο λαός θέλει προκοπή

Μητσοτάκης: Αυξήσεις μισθών 25% έως το τέλος της επόμενης 4ετίας – Ο λαός θέλει προκοπή
Ο φράχτης στον Έβρο επεκτείνεται με την σφραγίδα της Ευρώπης, που απέρριψε την άθλια τροπολογία Παπαδημούλη, σημείωσε ο πρωθυπουργός
Σχετικά Άρθρα
«Ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά στη συμφορά, αλλά στην προκοπή» διεμήνυσε απόψε (22/4/2023) από τα Χανιά στην πρώτη του ομιλία στην επισημη προεκλογική περίοδο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «η χώρα ξέφραγο αμπέλι δεν υπάρχει πια.
Ο φράχτης στον Έβρο επεκτείνεται με την σφραγίδα της Ευρώπης, που απέρριψε την άθλια τροπολογία Παπαδημούλη που ζητούσε η άμυνα των εξωτερικών συνόρων να μην χρηματοδοτείται από κοινοτικούς πόρους, να την χρηματοδοτούν οι Έλληνες φορολογούμενοι», καθώς το Μεταναστευτικό αποτελεί μια από τις κύριες αιχμές της «γαλάζιας» προεκλογικής εκστρατείας.
Μάλιστα ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα εθνικά μας δίκαια», ενώ σε ότι αφορά στον τομέα της οικονομίας ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε μια από τις κύριες προγραμματικές εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας, ήτοι την αύξηση μισθών στον Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ύψους 25% έως το τέλος της επόμενης 4ετιας.

Ενίσχυση της άμυνας

«Κάποιοι μας έλεγαν πως η άμυνα δεν είναι αυτοσκοπός. Για εμάς, προϋπόθεση ευημερίας είναι η προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας.
Με την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Με αυξήσεις στους ένστολους.
Αλλά και με την αναγέννηση των ναυπηγείων και της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης