Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Μεγάλη λάσπη με Γεωργούλη - Δεν ήξερε ο Ανδρουλάκης ενώ ο Τσίπρας γνώριζε και το έκρυβε;

Παπαδημούλης: Μεγάλη λάσπη με Γεωργούλη - Δεν ήξερε ο Ανδρουλάκης ενώ ο Τσίπρας γνώριζε και το έκρυβε;
Προχωρήσαμε ακαριαία στην αποπομπή του μόλις οι φήμες έγιναν επίσημη καταγγελία υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης
Σχετικά Άρθρα
Για χοντρό ψέμα και μεγάλη λάσπη με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι αδύνατο να μην ήξερε ο Ν. Ανδρουλάκης, αλλά ο Αλ. Τσίπρας να γνώριζε και να το έκρυβε.
«Το 2022 υπήρξαν κάποιες αόριστες φήμες για τον Αλέξη Γεωργούλη, καμία σχέση με την συγκεκριμένη καταγγελία, την οποία πληροφορηθήκαμε τη Δευτέρα του Πάσχα, λίγο πριν ανακοινωθεί.
Γι’ αυτό θέλω να πω ότι είναι χοντρό ψέμα και μεγάλη λάσπη και ντροπή για το πολιτικό σύστημα να δεχόμαστε ότι ο κ. Ανδρουλάκης - που ήταν και στενή του συνεργάτιδα η κα. Χρόνοπούλου - το έμαθε τη Δευτέρα του Πάσχα ενώ ο Αλέξης Τσίπρας το γνώριζε χρόνια πριν και το έκρυβε» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Παπαδημούλης.
«Ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στο ευρωκοινοβούλιο, δηλώνουν ότι το έμαθαν τη Δευτέρα.
Δεν το ήξεραν αυτοί και το ήξερε ο Τσίπρας και το έκρυβε;» διερωτήθηκε εκ νέου ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος υπογράμμισε πως μετά τη φημολογία το 2022, ο κ. Γεωργούλης ρωτήθηκε και διέψευσε τις φήμες κατηγορηματικά.
«Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, ρωτήσαμε τους πάντες για τις φήμες» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Όλα στη Δικαιοσύνη

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες ότι έρχονται και άλλες καταγγελίες σε βάρος του κ.Γεωργούλη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «τους ζητώ να καταφύγουν στη Δικαιοσύνη για να κριθούν όλα».
«Αν μαθαίναμε από κάπου ότι υπάρχει αυτή η καταγγελία, θα ζητούσα από τον συνάδελφό μου τον Νίκο τον Ανδρουλάκη, παρά τις πολιτικές διαφορές που έχουμε, να μου πει τι γίνεται και να με φέρει σε επαφή με την καταγγέλλουσα.
Σας βεβαιώνω ότι με βάση τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ και τις προσωπικές μου αρχές θα έκανα εισήγηση από τότε να αποπεμφθεί από το κόμμα, όπως κάναμε ακαριαία μόλις μάθαμε την καταγγελία».

Κάναμε τα πάντα

Για την περίοδο του 2022 είπε ότι από τότε είχε ενημερώσει την ηγεσία κόμματος και σε συνεννόηση με το κόμμα και ευρω-ομάδα «κάναμε τα πάντα».
Ωστόσο, οι φήμες δεν επέμειναν, όπως είπε, όμως παρέμεινε μια δυσπιστία και γι’ αυτό το λόγο ήμασταν έτοιμοι αν οι φήμες γίνουν καταγγελία, όπως μετατράπηκαν δυστυχώς με καθυστέρηση, να δράσουμε ακαριαία.
Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως αρχή τη μηδενική ανοχή σε θέματα παρενόχλησης και σεξουαλικής βίας, είμαστε με το θύμα όχι με τον καταγγελλόμενο ως θύτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης