Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην ΠτΔ στις 22/4 ο Μητσοτάκης για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών

Στην ΠτΔ στις 22/4 ο Μητσοτάκης για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών
Στα Χανιά η πρώτη καθαρά προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη στις 22/4
Στο Προεδρικό Μέγαρο το Σάββατο 22/4 αναμένεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να ζητήσει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τη διάλυση της Βουλής, ώστε να προκηρυχθούν επισήμως οι εκλογές για τις 21 Μαΐου.
Στη συνέχεια, αναμένεται να εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα και να θυροκολληθεί στη Βουλή, προκειμένου να αρχίσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Τι θα προηγηθεί - Στα Χανιά η πρώτη καθαρά προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη

Μπορεί σήμερα, Τετάρτη 19/4, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, να πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κέρκυρα, ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσει επίσημα η έναρξη της προεκλογικής περιόδου στις 22/4, θα τις συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό.
Αύριο, Πέμπτη 20/4, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να συγκαλέσει συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ενώ στη συνέχεια, την Παρασκευή 21/4 θα μεταβεί στην Καλαμάτα.
Το Σάββατο 22/4, μετά τη συνάντηση του με την Κ. Σακελλαροπούλου, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κρήτη, για την πρώτη επίσημη προεκλογική του ομιλία.
Όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ, «ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται το Σάββατο 22 Απριλίου στα Χανιά, όπου και θα πραγματοποιήσει στις 19:00 ανοιχτή ομιλία στην Πλατεία Γ. Κατεχάκη στο Παλιό Λιμάνι της πόλης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης