Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζουν τις προεκλογικές τους περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί – Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης, στη Δράμα ο Τσίπρας

Συνεχίζουν τις προεκλογικές τους περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί – Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης, στη Δράμα ο Τσίπρας
Το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη και του Α. Τσίπρα
Σχετικά Άρθρα
Τον κύκλο των προεκλογικών τους περιοδειών εντός και εκτός Αττικής συνεχίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τις κάλπες της 21ης Μαΐου.
Έτσι, σήμερα, Τετάρτη 19/4, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέπτεται την Κέρκυρα, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει στη Δράμα.
Ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Κέρκυρα επισκεπτόμενος αρχικά χώρους πολιτισμού και τουριστικές υποδομές του νησιού.
Το μεσημέρι της Τετάρτης , στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Τέλος, το απόγευμα στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κέρκυρας.
Στα πεπραγμένα της 4ετίας που πέρασε αναφέρθηκε ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, σημειώνοντας ότι «αυτά τα 4 χρόνια κάναμε σημαντικά βήματα για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα. Μειώσαμε τους φόρους, την ανεργία, την ταλαιπωρία των πολιτών μέσω της ψηφιοποίησης. Λύθηκαν όλα τα προβλήματα; Όχι. Γι'αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα μπροστά. Σταθερά. Ακόμη πιο τολμηρά». Στη Δράμα ο Τσίπρας

Στη Δράμα μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει το απόγευμα (στις 19:00) σε συγκέντρωση στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης