Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η πρώτη ανάρτησή της Χρονοπούλου για Γεωργούλη - Τον κατηγορεί για βιασμό και σωματική βλάβη - Παρέμβαση Τσίπρα: Καμία ανοχή

Η πρώτη ανάρτησή της Χρονοπούλου για Γεωργούλη - Τον κατηγορεί για βιασμό και σωματική βλάβη - Παρέμβαση Τσίπρα: Καμία ανοχή
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραδώσει την έδρα στην ΕΕ ο Γεωργούλης 
Σχετικά Άρθρα
Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την καταγγελία κακοποίησης εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη προχώρησε η Ελένη Χρονοπούλου «σπάζοντας» τη σιωπή και δίνοντας τη δική της διάσταση για το θέμα που έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.
Η νεαρή δικηγόρος, κατηγορεί συγκερικμένα τον ευρωβουλευτή για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, ενώ όπως υποστηρίζει τον κατήγγειλε πριν από 3 χρόνια, το 2020.

Στην ανάρτησή της αναφέρει:

Πριν από 3 χρόνια, στις αρχές του 2020, προχώρησα σε καταγγελία κατά συγκεκριμένου Έλληνα ευρωβουλευτή για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η διαδικασία ενδεχομένως θα αποβεί επώδυνη για εμένα, την οικογένεια μου, τους οικείους μου, όπως δυστυχώς πολύ συχνά συμβαίνει με τα θύματα τέτοιων συμπεριφορών. Το έπραξα όμως θεωρώντας ότι το οφείλω στον εαυτό μου αλλά και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να βρεθεί σε ανάλογη θέση.
Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης.
Τα 3 αυτά χρόνια επέλεξα απολύτως συνειδητά να αντιμετωπίσω το ζήτημα μόνο με τους δικηγόρους μου, χωρίς να ενημερώσω κανέναν άλλο, ούτε καν την οικογένειά μου την οποία προσπάθησα να προστατεύσω με κάθε τρόπο. Η δε δημοσιοποίηση του γεγονότος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε μετά το επίσημο αίτημα των βελγικών αρχών για άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή μετά από ενδελεχή εξέταση της υπόθεσης.
Η χθεσινή διαρροή του ονόματός μου έγινε προφανώς χωρίς τη συναίνεσή μου και αποτελεί από μόνη της μια σοβαρότατη παραβίαση της ιδιωτικότητάς μου αλλά και της ποινικής διαδικασίας. Είναι δε λυπηρό κάποιοι που παριστάνουν τους υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο βωμό της πολιτικής διαχείρισης, να με βάζουν στη δίνη χυδαίων και εξοργιστικών επιθέσεων.
Στην πολιτική βρίσκομαι για να παλέψω, μέσα από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, για τις ιδέες και τις αρχές μου και δεν επιθυμώ η όποια δημόσια παρουσία μου να καθορίζεται από αυτή την δυσάρεστη για μένα υπόθεση.
Έχει έρθει ο καιρός το αίσθημα ντροπής και ενοχής να μη βαραίνει τα θύματα, αλλά τους δράστες ανάλογων περιστατικών και όσους τους ανέχονται.

Τσίπρας για Γεωργούλη: «Δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά σε θέματα έμφυλης βίας»

Για τις καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και την αποπομπή του μίλησε για πρώτη φορά σήμερα (18/4) από το Λαύριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο μέχρι χθες ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, κατηγορείται για κάτι πολύ σημαντικό. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αλλά για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πως να συμπεριφέρονται» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραδώσει την έδρα στην ΕΕ ο Γεωργούλης 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Γεωργούλη καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο μετά από καταγγελία κακοποίησης.
«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» είπε συγκεκριμένα η εκπρόσωπος του κόμματος κ. Τσαπανίδου, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση», υπογραμμίζοντας πως ο ευρωβουλευτής «τέθηκε εκτός της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο».
«Είναι δυσάρεστο και σοκαριστικό. Έχει σοκάρει όλους και όλες», είπε αρχικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που εμπλέκει τον ευρωβουλευτή σε υπόθεση κακοποίησης.
«Η ιστορία ξεκινά λίγο νωρίτερα. Επί της ουσίας μάθαμε τι συμβαίνει χθες», είπε η Πόπη Τσαπανίδου που στάθηκε στην ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Σε 15 λεπτά απομακρύνθηκε από το κόμμα και την Ευρωομάδα», συμπλήρωσε η ίδια και κατέληξε πως «με αυτά τα ζητήματα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζουμε».
Τέλος, η Πόπη Τσαπανίδου διέψευσε πως το όνομα της καταγγέλλουσας διέρρευσε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός της ευρωομάδας της Αριστεράς ο Αλέξης Γεωργούλης

Το Έκτακτο Προεδρείο της Ομάδας «left» αποφάσισε να τεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης εκτός της Ομάδας, σεβόμενη την πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, αρκετές αντιπροσωπείες έλαβαν τον λόγο, τονίζοντας την σοβαρότητα της υπόθεσης και της ανάγκης η Ομάδα «Left» να λάβει συγκεκριμένη απόφαση άμεσα, κάτι σημαντικό και για την προστασία της.
«Για να γίνει αίτημα άρσης ασυλίας υπάρχουν ενδείξεις ενοχής»

Τους λόγους που δεν είχε δημοσιοποιήσει την καταγγελία της αλλά και αποφάσισε να δώσει το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη 4 μήνες μετά την αρχική καταγγελία εξήγησε η Ελένη Χρονοπούλου, η γυναίκα που κατήγγειλε τον εκλεγμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτή.
«Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης» αναφέρει στην ανάρτησή της, ενώ παράλληλα εξηγεί τους λόγους που δεν το ανακοίνωσε ούτε στην οικογένειά της.

Δικηγόροι Γεωργούλη: Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες

Τις κατηγορίες που τον βαραίνουν αρνείται ο Αλέξης Γεωργούλης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τρεις δικηγόροι του, λίγη ώρα μετά την πρώτη επίσημη και επώνυμη τοποθέτηση της Ελένης Χρονοπούλου, της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό και σωματική βλάβη.
Οι δικηγόροι του Αλέξη Γεωργούλη, στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν πως ο πελάτης τους αρνείται επισήμως όλες τις κατηγορίες που στρέφονται εναντίον του και επιθυμεί να χυθεί όλο το φως στην υπόθεσή του, ενώ θα συνεργαστεί με τις Αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Γεωργούλης ενημερώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2023 από το Γραφείο της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, ως προς το αίτημα της Εισαγγελίας των Βρυξελλών για την άρση της ευρωβουλευτικής του ασυλίας, ύστερα από καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του και για την οποία δεν είχε καμία απολύτως γνώση.
Την ίδια ημέρα ανταποκρίθηκε, αιτούμενος και ο ίδιος της άρση της ασυλίας του, με σκοπό να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να διαλευκανθεί η υπόθεση. Τη Δευτέρα 17 Απριλίου 2023, έγινε και η ανάλογη ανακοίνωση από το Προεδρείο στην Ολομέλεια.
Ο κ. Γεωργούλης αρνείται επισήμως και κατηγορηματικά τις κατηγορίες που στρέφονται εναντίον του και επιθυμεί οπωσδήποτε το ταχύτερο δυνατόν να χυθεί όλο το φως σε αυτήν την υπόθεση που μόλις του γνωστοποιήθηκε. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο βελγικό δικαστικό σύστημα με το οποίο σκοπεύει να συνεργαστεί ενεργά.
Οι Βέλγοι δικηγόροι του, Me Cédric Vergauwen και Me Olivia Venet, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον ανακριτή και θα επικοινωνήσουν σε εύθετο χρόνο σχετικά με αυτήν τη δικογραφία για την οποία ο κ. Γεωργούλης θεωρείται αθώος.
Έως τότε, δεν μπορούμε να προβούμε σε καμία περαιτέρω δήλωση πέραν αυτής της αθωότητας του.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι

Me Cédric Vergauwen
Me Olivia Venet
Σταματίνα Μαλλά»

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχε διαγνωστεί η γυναίκα που τον κατήγγειλε

Την ίδια ώρα, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φέρεται να διαγνώστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έπειτα από την καταγγελόμενη κακοποίησή της, η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη.
Η γυναίκα φέρεται να πήγε σε φαρμακείο για τα τραύματά της, υπήρχε σύσταση του φαρμακοποιού να πάει σε ιατροδικαστή για να καταγράψει τα τραύματά της.

Οι ιατροδικαστές φέρονται να την εξέτασαν και κατέγραψαν το περιστατικό. Μάλιστα, φέρονται να εντόπισαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλες κακώσεις στο σώμα της γυναίκας.
Η καταγγελία έγινε μετά την «υποκριτική» όπως χαρακτηρίζει η καταγγέλλουσα, στάση του Αλέξη Γεωργούληνα συμμετάσχει σε καμπάνια για το κίνημα Metoo το Φθινόπωρο του 2020.

Οι αποκαλύψεις Κουλογλου

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, προέβη σε νέες αποκαλύψεις σήμερα (18/4/2023) υποστηρίζοντας ότι εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν κάποιες φήμες περί παρενόχλησης, κάτι το οποίο αρνείτο ο Αλέξης Γεωργούλης. Μάλιστα, ο κ. Κούλογλου αποκάλυψε ότι με τον γνωστό ηθοποιό είχε επικοινωνήσει και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σε κάθε περίπτωση, ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες εκτός ΣΥΡΙΖΑ αν και ο ίδιος κάνει λόγο για «ψευδή και συκοφαντική καταγγελία». Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της προέδρου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Roberta Metsola, κατά την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας στο Στρασβούργο, ότι υπάρχει αίτημα από τις βελγικές Αρχές για άρση της ασυλίας του Έλληνα Ευρωβουλευτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων θα ψηφίσει επί του θέματος σε μία ή δυο εβδομάδες, προκειμένου το αίτημα να επιστρέψει στην Ολομέλεια και να ξεκινήσει η διαδικασία άρσης της ευρωβουλευτικής ασυλίας του.

Και 2η καταγγελία; 

Παράλληλα, σχετική φημολογία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μιλά για επεισόδιο προ διετίας με ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο, η οποία κατήγγειλε πως είχε βγει για ποτό με τον ευρωβουλευτή και την επόμενη βρέθηκε κακοποιημένη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η δεύτερη αυτή καταγγελία που φέρεται να έχει γίνει το 2019 αλλά έχει καταλήξει στο αρχείο του Ευρωκοινοβουλίου.

Οι αποκαλύψεις από τον Στέλιο Κούλογλου

Την ύπαρξη κάποιων φημών εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη επιβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, τονίζοντας ότι ο γνωστός ηθοποιός και -επίσης- ευρωβουλευτής είχε αρνηθεί ο,τιδήποτε.
«Υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό κάποιες φήμες απροσδιόριστες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης ερωτήθηκε αρμοδίως και είπε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε... Επειδή το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στον χώρο για τέτοιου είδους θέματα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Ant1.
Ερωτηθείς αν πρόκειται για το ίδιο περιστατικό ή για κάποιο άλλο για το οποίο επίσης υπάρχει φημολογία, ο κ. Κούλογλου απάντησε: «Δεν υπήρχε καμία ένδειξη εάν πρόκειται γι' αυτό περιστατικό κι εάν υπάρχει άλλο περιστατικό και επρόκειτο για το άλλο. Υπήρχαν κάποιες απροσδιόριστες φήμες ότι κάτι έχει συμβεί με παρενόχληση και λοιπά. Ερωτήθηκε ο κ. Γεωργούλης και είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα».
Ερωτηθείς εάν οι πληροφορίες που υπήρχαν ήταν περί έρευνας εις βάρος του κ. Γεωργούλη, ο κ. Κούλογλου, το αρνήθηκε.
Επίσης, ο κ. Κούλογλου υποστήριξε ότι ο κ. Παπαδημούλης είχε καλέσει αρμοδίως τον Αλέξη Γεωργούλη και ο τελευταίος το αρνήθηκε.

Διευκρινίσεις από Παπαδημούλη

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την εις βάρος του καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, προέβη ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ειδικότερα, ο κ. Παπαδημούλης διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καμία ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση και υποστήριξε ότι η αρχική καταγγελία από την καταγγέλλουσα προς τον θύτη ήταν ανώνυμη και πρόσφατα συγκεκριμενοποιήθηκε και το όνομα του θύτη.
«Καμία ενημέρωση δεν είχαμε. Εγώ ενημερώθηκα για το θέμα χθες λίγη ώρα πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για το αίτημα των βελγικών αρχών για άρση της ασυλίας του κ. Γεωργούλη. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προφανώς οι βελγικές αρχές έκαναν τις δικές τους έρευνες και διασταυρώσεις μυστικά» είπε μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά.
«Αυτό που γίνεται σε αυτές τις διαδικασίες είναι ότι οι βελγικές αρχές, αστυνομικές και δικαστικές, ερευνούν ένα θέμα με τη δέουσα εμπιστευτικότητα και μυστικότητα και αν κρίνουν ότι πρέπει να πάει για δικαστική έρευνα και εκκαθάριση τότε ζητούν την άρση της ασυλίας. Έχω και εγώ την ίδια απορία γιατί χρειάστηκαν τρία χρόνια αλλά την απάντηση οφείλουν να τη δώσουν οι αρμόδιες βελγικές αρχές» υποστήριξε ο ίδιος.
Αναφορικά με παλαιότερη κλήση του κ. Γεωργούλη ώστε να δώσει εξηγήσεις, o κ. Παπαδημούλης τόνισε: «Επειδή στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κυκλοφορούν κάποια πράγματα και ως κουτσομπολιά, όχι η συγκεκριμένη καταγγελία, όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εγώ ζήτησα αρμοδίως από τον κ. Γεωργούλη όταν ακούστηκε κάτι αόριστο να με ενημερώσει αν υπάρχει κάτι. Το διέψευσε κατηγορηματικά».
Ερωτηθείς ο κ. Παπαδημούλης εάν αυτό το αόριστο που ακούσατε κουμπώνει σε αυτό που μάθαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα απάντησε: «Όχι γιατί αν κούμπωνε το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να ρωτήσω και την άλλη πλευρά. Αν γνώριζα το όνομα της καταγγέλλουσας, που κακώς δόθηκε στη δημοσιότητα, θα επεδίωκα μέσω του συναδέλφου μου κ. Ανδρουλάκη να επικοινωνήσω και με την ίδια. Δεν γνώριζα τίποτα. Το έμαθα χθες και μάλιστα χωρίς να ξέρω ούτε το όνομα της καταγγέλλουσας ούτε το φάκελο… Θεωρώ άδικη την επίθεση που είδα να γίνεται από το ΠΑΣΟΚ ότι δόθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ το όνομα της καταγγέλλουσας».

Το παρασκήνιο

Φαίνεται πως το παρασκήνιο είναι έντονο, καθώς όπως προκύπτει από δημοσιογραφικές πληροφορίες, η καταγγελία έγινε το 2020, ενώ οι βελγικές Αρχές φέρονται να ερευνούν την υπόθεση επί τρία χρόνια. Μετά την ανακοίνωση Metsola, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να τηλεφώνησε στον Αλέξη Γεωργούλη, προκειμένου να πληροφορηθεί την αιτία της διαβίβασης του σχετικού αιτήματος προς την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου. Τότε, ο Ευρωβουλευτής φέρεται να απάντησε πως πρόκειται για ζήτημα προσωπικού χαρακτήρα, επιμένοντας στο ψευδές της καταγγελίας.
Έχοντας ακούσει τους ισχυρισμούς του Ευρωβουλευτή, η Κουμουνδούρου έγειρε στη συνέχεια την πλάστιγγα υπέρ της άμεσης απομάκρυνσής του, καθώς εκτιμήθηκε κατά τις ίδιες πληροφορίες πως δύσκολα ένα απλό θέμα προσωπικού χαρακτήρα θα προκαλούσε εισαγγελική παρέμβαση, προχωρώντας ως εκ τούτου στην ακαριαία αποπομπή του από το κόμμα.

Η υπόθεση

Η καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη φέρεται να υπεβλήθη από την Ελένη Χρονοπούλου, δικηγόρο η οποία εργάζεται στην Κομισιόν αλλά και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Το περιστατικό κακοποίησης συνέβη το 2020, οπότε ο ευρωβουλευτής αλλά και η κ. Χρονοπούλου φέρονται να είχαν σχέσεις. Στην συνέχεια, εκείνος φέρεται να διατηρούσε δεσμό με μια Ιταλίδα. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η καταγγελία δεν αφορά μόνο υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και κακοποίησης, δηλαδή ξυλοδαρμό.

Η δήλωση Γεωργούλη για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Σε μακροσκελή ανακοίνωση, ο Αλέξης Γεωργούλης γνωστοποίησε πως κατέθεσε αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με δική του πρωτοβουλία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ευρωβουλευτή:
«Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια. Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται -μάλλον όχι τυχαία- λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας.
Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με εκτίμηση
Αλέξης Γεωργούλης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης