Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποκάλυψη από Κούλογλου για Γεωργούλη: Υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό κάποιες φήμες απροσδιόριστες

Αποκάλυψη από Κούλογλου για Γεωργούλη: Υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό κάποιες φήμες απροσδιόριστες
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως ο κ. Γεωργούλης είχε ρωτηθεί αρμοδίως και είχε αρνηθεί πως υπάρχει ο,τιδήποτε που να προκαλεί ανησυχία
Σχετικά Άρθρα
Την ύπαρξη κάποιων φημών εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη επιβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, τονίζοντας ότι ο γνωστός ηθοποιός και -επίσης- ευρωβουλευτής είχε αρνηθεί ο,τιδήποτε.
«Υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό κάποιες φήμες απροσδιόριστες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης ερωτήθηκε αρμοδίως και είπε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε... Επειδή το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στον χώρο για τέτοιου είδους θέματα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Ant1.
Ερωτηθείς αν πρόκειται για το ίδιο περιστατικό ή για κάποιο άλλο για το οποίο επίσης υπάρχει φημολογία, ο κ. Κούλογλου απάντησε: «Δεν υπήρχε καμία ένδειξη εάν πρόκειται γι' αυτό περιστατικό κι εάν υπάρχει άλλο περιστατικό και επρόκειτο για το άλλο. Υπήρχαν κάποιες απροσδιόριστες φήμες ότι κάτι έχει συμβεί με παρενόχληση και λοιπά. Ερωτήθηκε ο κ. Γεωργούλης και είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα».
Ερωτηθείς εάν οι πληροφορίες που υπήρχαν ήταν περί έρευνας εις βάρος του κ. Γεωργούλη, ο κ. Κούλογλου, το αρνήθηκε.
Επίσης, ο κ. Κούλογλου υποστήριξε ότι ο κ. Παπαπδημούλης είχε καλέσει αρμοδίως τον Αλέξη Γεωργούλη και ο τελευταίος το αρνήθηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης